Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek a gátlásos pasik iránt? Gyűlöletet, undort, megvetést? Mit?
Alapvetően nem. Az, hogy gátlásos, nem elég info.
A párom is az, gátlásos és introvertált, de szép lassan nekem megnyílt és mellettem teljesen komfortos már, és lelkileg egy egészséges ember, csak ilyen a természete.
Viszont, ha a gátlásosság mellé jönnek a frusztrált gondolatok a nőkről, hogy nekik csak a nagydumás macsó kell, aki azt mondja, hogy nem így van, az vagy hazudik, vagy ronda, vagy netán jönnek a szövegek a "túlzásba vitt" feminizmusról, akkor megvetést érzek, és ha be mer nálam próbálkozni, olyan undorító visszautasítást fog kapni, hogy az életkedve is elmegy.
De lehet tök semleges is.
1
Nyilván azoknak is megvan a maguk igazuk hiszen vannak olyan nők is akikre az igaz.
Viszont remélem vannak még normális, nem ösztönlény nők is.
Alapvetően az hogy gátlásos, még nem mond el semmit.
Ha megkedvelem, vagy tetszik, akkor nem érdekel hogy gátlásos-e, senkinek sincs 100%-on az önbizalma. Azon lehet változtatni. De ha valaki rosszindulatú pl, azon már kevésbé.
# 2
Nincsen igazuk. Van olyan nő, na és? Olyan is van, aki szereti, ha a mellére tolnak egy emberek méretű kulát, miközben kipeckelt szájjal, leláncolva fekszenek.
5
Az igen hasonlat :)
Semmit. Attól, hogy gátlásos, még bármilyen ember lehet.
Talán egy kicsit idegesítő tulajdonság, mert volt már, hogy pár gátlásos barátom viselkedése miatt úgy éreztem, hogy velem van a baj (mert én amúgy nagyon nyílt és szociális ember vagyok), de igazából csak az eltérő stílusunk zavart meg.
22/L
Semmit. Próbálok velük beszélgetni, csak azt nem tudom, hogy minek. Szinte semmi reakciót nem kapok, így feladom. Azért persze mindig próbálkozok, mert én meg ilyen vagyok.
Egy munkatársamnál értem el, hogy megnyíljon, őt kifejezetten kedvelem, pedig elég őrült.
Elég furcsa fantáziája lehet a gátlásos pasiknak?
Ha te ilyen vagy, akkor szerintem épp emiatt vannak gátlásaid, mert ilyesmikről képzelődsz, hogy “a lányok gyűlölnek, undorodnak tőled”.. Amúgy milyen alapon? Azért gondolod ezt, mert nem akartak összejönni veled, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!