Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek a gátlásos pasik iránt? Gyűlöletet, undort, megvetést? Mit?
Nekem van egy kollégám, akibe bele vagyok zúgva, ő kissé félénk, szerény, kedves és jólelkű, segítőkész, kissé fura is nekem hogy ilyen szelíd jellemű, mert amúgy meg egy 2 méter magas, szép arcú és nagyon (!) okos, intelligens fiatalember, ahhoz képest nagyon szerény, és sokan szeretik a cégnél a jó természete miatt. Ha tőlem kölcsönkér valamit, vagy a kezembe adja vissza finoman, vagy úgy teszi le óvatosan lassan az asztalra elém, mint valami nagyon törékeny tárgyat. Nekem nagyon bejön ez a félénk, gátlásos viselkedése, legszívesebben úgy átölelném és elbabusgatnám. :)
Néha örülök, hogy maszk-szezon van, mert volt már rá példa hogy totál elpirultam amikor mellettem állt, szerencsére ilyen esetben csak feltolom az arcomra a maszkot, mely ápol s eltakar. Jó, bevallom én is elég félénk vagyok, elég bányarém vagyok, az is fura, hogy egyáltalán egy ilyen helyes fiatalember ilyen kedves velem.
Nekem amúgy szimpatikus, ha valaki félénkebb, gátlásosabb, olyan családban nőttem fel, ahol apám-anyám agresszív, verekedős, káromkodós jellemükkel neveltek, apám ovis korom óta azt szajkózta, hogy mennyire semmit érő, hülye vagyok, anyám meg azt vágta a fejünkhöz (tesómnak is) hogy minek születtünk meg egyáltalán, hogy mekkora teher vagyunk számára. Szóval jó okkal egy életre megundorodtam az agresszív emberektől, én szelíd, empatikus embernek tartom magam, engem nem lehet kihozni a sodromból, akkor is holt nyugodt lennék szerintem, ha betörne egy tank a szobába. :D Én az ilyen kedves, szelíd lelkű embereket többre tartok minden másnál, és férfiban az ilyen jó jellem ritka, mert a legtöbb férfi agresszív, nagyképű bunkó viselkedésű - én az ilyen embereket kerülöm, de jó hogy nem vagyunk egyformák, mert a legtöbb nő meg tényleg az ilyenekre bukik.
#18 Nem az a baj, hogy felhoztad, hanem hogy kettős mércével mérsz és mocskolódsz. Ha egy nő neki tetsző pasit akar, akkor ösztönlény, de ha egy pasi akar neki tetsző nőt, az természetes.
Te is neked tetsző nőknél próbálkozol. Tudom, mindenki azt hiszi magáról, hogy átlagos, de a legtöbb átlagos férfinek van nője (többnyire hozzá illő, átlagos csaj). Tehát ha te soha nem kellesz senkinek, akkor a következő eshetőségek állnak fenn:
- Nem a saját ligádban próbálkozol. (És közben a jó nőket szidod hogy jó pasikat akarnak).
- Átlag alatti vagy. Ez utóbbi valószínűbb.
"Ezek szerint legyek jobb pasi s nem lesz gond ugye?"
Először is belülről kéne magadat megváltoztatni. De az gondolom, nem fog menni.
22
“- Átlag alatti vagy. Ez utóbbi valószínűbb.“
“Először is belülről kéne magadat megváltoztatni.“
Ez kicsit ellentmondó. Ha valaki átlag alatti akkor mit kell helyrehoznia a belsőjében?
Semmi ellentmondás nincs ebben. Némelyeknek mindkettő javításra szorul.
25
Ja, ha valaki külsőre a toppon van az lehet belsőre gáz ugye?
Na ebből az igazságtalan fasságból nem kérek.
Én dolgozzak meg keményen, míg a másik semmit nem tesz és sikeresebb. Egy frászt fogok belsőre gyúrni. Mert nem kell. Jó ember vagyok. Ha az nem elég akkor nem is kell senki nekem.
Igen, léteznek olyanok, akik kívül szépek, de belül romlottak. Számtalan ilyen van.
Ha így gondolkodsz, akkor tegyél így, senki nem akadályoz meg. Viszont ne lepődj meg, ha senkinek nem fogsz kelleni.
"Ja, ha valaki külsőre a toppon van az lehet belsőre gáz ugye?"
Nekem nem kéne olyan sem.
Viszont van olyan, aki külsőre topon van, és belsőre is mérföldekkel jobb, mint te.
Nem ismerlek, de az biztos, hogy ha mondjuk velem találkoznál, és tolnád ezeket a szövegeidet (hogy biztos a nagydumás kell; ösztönlény, stb.), és esetleg még személyeskednél is nekem valamit, akkor örülhetnél, ha megúszod bőgés nélkül, olyat kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!