Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért váltok ki gyűlöletet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért váltok ki gyűlöletet a nőkből?

Figyelt kérdés

nem az vagyok aki rendes srácnak hívja magát és a nőket vagy a rossz fiúkat hibáztatja a sikertelenségéért

valójában nincs is problém mivel pillanatnyilag nem vagyok olyan helyzetben hogy felelősséget tudjak vállalni egy kapcsolatért

mindenkép tisztázni akartam ezt a sztereotípiák miatt mielőtt rátérek a lényegre

már egy ideje azon vagyok hogy jobban megismerjem magam, felfedjem a gyengeségeim meg ilyen hülyeségek

van egy dolog amit a fő kérdés is tárgyal és nem bírok rájönni

és biztos vagyok benne, hogy nem a személyiségemről van szó, mert rengetegszer volt már hogy bemutatkozásnál ellenségesen viselkednek velem a nők. (főleg a szőkék :O nem akarok általánosítani, de ez a megfigyelésem)

kipróbáltam tindert csak kíváncsiságból, és hasonló következtetésre jutottam

néhány éve, egy gimis házibulin ismerkedünk lányokkal, haveroknak puszi puszi nekem kézfogás vagy ilyesmi (már nem emlékszem pontosan)

leírni is cringe, hát elárulom az is volt :'D

most lehet mondani hogy a testbeszéddel elárulom hogy egy béta csicska vagyok vagy mittom én de őszintén szerintem nem erről van szó

arra jutottam, hogy a megjelenésem és a szociális képeségeim rendben vannak, talán még átlagon felüliek is (nem kérdkedni akarok, lehet hogy tévedek, lényegtelen)

amire viszont gyanakszom hogy van valami az arcommal (kisugárzásommal?)

nem hiszem hogy csúnya lennék, meg szerintem nincs is olyan hogy csúnya férfi max ápolatlan

de ha mégis van csúnya férfi akkor se gondolom hogy az lennék

tehát én azt mondom, hogy írsz nekem egy privátot, én meg küldök magamról egy képet és őszintén megmondod hogy mit látsz az arcomon, és ha gyűlöletet váltanék ki belőled a puszta jelenlétemmel, akkor mi lenne az

vagy azt írsz amit akarsz igazából, csak tényleg legyél őszinte

csak a biztonság kedvéért leírom; kérlek ne sajnálj meg/biztass csak hogy jobban érezzem magam, mert mint mondtam valójában ez nem egy panaszkodás, nem vagyok elégedetlen és nem gondolom hogy többet érdemlek

arról van szó hogy őszintén érdekel hogy mi van a fejemmel és hogy látnak más emberek, főleg az ellenkező nem

kössz 20/f

2017. dec. 8. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
béta hím észlelve
2017. dec. 8. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Taszító a kisugárzásod. Hogy ennek mi az oka, azt egy kép alapján senki nem fogja megmondani.
2017. dec. 8. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
HJa és nagyon fiatalnak nézel ki max 16, ha gyülölködik egy 25 éves nő, lehet el akar űzni a fenőttek világából...
2017. dec. 8. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
küldheted,őszinte leszek N
2017. dec. 8. 19:26
 5/11 A kérdező kommentje:

#1 az hogy bétahím vagyok, még nem elég magyarázat

gamma hím na az már valami

sajnos annyi egóm van, hogy ki merjem zárni az eshetőségét, hogy gamma legyek :D

azért megpróbálhatnád

ja... mindig mondják hogy 16nak nézek ki

meg később is kezdtem pubertálni. és még növésben is vagyok. szóval ráérősen dolgozik bennem a tesztoszteron (gondolom?) azt meg kell hagyni

2017. dec. 8. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

gyerekes a gondolkodásod nagyon

lehet ez nem jön be a nőknek

2017. dec. 8. 19:40
 7/11 Estádio de Felchút ***** válasza:
88%

Én ezt a kisregényt el nem olvasom.

Röviden bitte: mi a kínod?

2017. dec. 8. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs veled, egészen helyes kissrác vagy. Valóban fiatalabbnak nézel ki, de jóképű vagy.

Szerintem talán az enyhén sötétebb bőrszíned miatt lehetnek távolságtartóbbak veled, vagy pedig nem mosolyogsz rájuk, esetleg nem hajolsz puszira. Én csak akkor adok puszit, ha a másik hajol, és látom rajta, hogy ebből puszi lesz.

2017. dec. 8. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nekem is képet, szívesen mondok véleményt :)
2017. dec. 8. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet :)
2017. dec. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!