Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltok ki bántalmazási kényszert mindenkiből?
Szép és jó természetű nő vagyok. Inkább zárkózottabb, de fel tudok oldódni, ha megtalálom a közös hangot másokkal.
Nem vagyok hisztis, inkább elfogadó és türelmes. Nincs káros szenvedélyem, nem szórom a pénzt, és nem járok bulizni, szóval maga vagyok a megtestesült unalom.
Sírni se szoktam, csak ha komoly bajom van.
Dolgozom, normális vagyok, nincsenek elviselhetetlen jellemvonásaim, ahogy taszító kisugárzásom se, mégis kb mindenki meg akar tépni.
Az ex párom is megütött ok nélkül, mert neki úgy esett jól, apukám rendszeresen vert, a leendő ex párom is feszegeti már a határait.
A még szomorúbb, hogy idegen nőknek is verekedhetnékjük van a közelemben, nem egytől megkaptam már, hogy szívesen lerugdosná a fejem. A nevét sem tudom az illetőnek.
Most ilyenkor mi van?
Nem tudom De a lelki sérelmeiddel pszcihologushoz kellene menned. Ha küldenél egy képet megtudnám mondani mit látnak benned azok akik megakarnak ütni. De lehet látják rajtad,hogy félsz és könnyû préda vagy.
18 L
Hallottad már a mondást, hogy "We accept the love we think we deserve" ?
Ha apukád vert, akkor itt lehet a gond, tudat alatt is a hasonló férfiak tetszenek meg, akik képesek ilyenre. Nem a te személyiségeddel van a baj, meg nem is veled, hanem hogy ezt nem dolgoztad fel még teljesen talán.
Jarj el mma-ra. Attol lesz egy kisugarzasod.
Valassz olyat, aki nem jon be. Igy a veros pasikat elkerulod.
Van kisugárzásom, nem értem, ez hogy jön ide.
Minek járnék olyannal, aki nem jön be? Az is ugyanúgy simán megverne, ez nem ettől függ
De a párom, aki évek óta ismer?
Mi az, hogy sumákolok, jó ég. Hagy legyen már meg minden jogom csendesnek lenni, anélkül, hogy összeverne valami idegbajos idegen...
ezektől függetlenül egyébként van vmi lelki problémád?!
Kisugárzástól és akár társaságban való viselkedéstől sok függhet! Belőlem ezek a vonások váltották ki azért mondom ezeket,az exem ilyen volt!
Alapvetően én is csendes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!