Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltok ki bántalmazási kényszert mindenkiből?
Szép és jó természetű nő vagyok. Inkább zárkózottabb, de fel tudok oldódni, ha megtalálom a közös hangot másokkal.
Nem vagyok hisztis, inkább elfogadó és türelmes. Nincs káros szenvedélyem, nem szórom a pénzt, és nem járok bulizni, szóval maga vagyok a megtestesült unalom.
Sírni se szoktam, csak ha komoly bajom van.
Dolgozom, normális vagyok, nincsenek elviselhetetlen jellemvonásaim, ahogy taszító kisugárzásom se, mégis kb mindenki meg akar tépni.
Az ex párom is megütött ok nélkül, mert neki úgy esett jól, apukám rendszeresen vert, a leendő ex párom is feszegeti már a határait.
A még szomorúbb, hogy idegen nőknek is verekedhetnékjük van a közelemben, nem egytől megkaptam már, hogy szívesen lerugdosná a fejem. A nevét sem tudom az illetőnek.
Most ilyenkor mi van?
A kérdést olvasva nekem is az jutott eszembe, mint itt többeknek.
Nem alapból te váltasz ki bántalmazási kényszert, hanem apukád mintájára választasz ilyen pasikat.
"nem egytől megkaptam már, hogy szívesen lerugdosná a fejem"
Nem tudom, milyen emberek között élsz, ilyennel még nem találkoztam.
sos válts társaságot
nálad úgy tűnik,hogy tobzódnak az agyilag zoknik
Most ilyenkor mi van? - az van, es ezt most teljes joszandekkal mondom, hogy a hiba valoszinuleg a te keszulekedben van
Tudod a barany is lehet barmilyen jo fej, a farkasok kozott csak ebednek fog latszodni.
Valoszinuleg az apukad bantalmazasa miatt lettel olyan amilyen. Errol nem tehetsz. DE, ezen TUDSZ valtoztatni! Ha akarsz...
Nem hiszem el, hogy mindenki akivel talalkozol egy elvetemult allat (meg a nok is) es csupa verekedos balfekkel hoz ossze az elet. Szerintem inkabb benned van valami (ami nem feltetlen hiba, csak valami vonas) ami miatt ezt a tobbiekbol kivaltod.
Ne sertodj meg. Inkabb valtoztass. Erositsd meg onmagad. Fizikailag es lelkileg egyarant. Kezdj el kihivasokat tuzni magad ele. Hidd el, minel tobbet ersz el (mind testi eroben, mind lelkiben) annal kevesbe fogsz aldozatnak tunni a tobbiek szemeben.
Leirok egy apro peldat, hatha ad otletet: en is no vagyok, egyszer kitalaltam hogy megtanulok fekvotamaszozni. Addig erolkodtem mig megtanultam es ma akarmikor lenyomok neked 10et. De nem ilyen himi-humi 10et, hanem has/cici/all lelog a foldre 10et. Amiota ezt tudom sokkal nagyobbat nottem a sajat szememben es igaz hogy ez csak aprosag, de sokkal tokosebbnek erzem magam!
Esetleg probald meg!
Na jól néznénk ki,ha azért vernének meg valakit,mert sírt...... :O
Lehet,hogy provokálod,sértegeted az embereket.Tiszteletlen vagy,illetve lekezelő.
Nem biztos,hogy ez igaz,de attól még mert nem szoktál hisztizni vagy nincs semmi hülye szokásod,az nem azt jelenti,hogy nem lehet dühítő a viselkedésed.....
Nyilván van egy olyan jellemhibád, ami miatt az ilyen erőszakos férfiakat vonzod,akik látják rajtad, könnyen irányítható vagy.
A gndoskodás, és figyelem utáni vágyad,amiket nem kaptál meg gyerekkorodban,elhomályosíthatja az ítélőképességed, nehezen tudsz kialakítani biztonságos határokat azokkal szemben,akikhez érzelmileg kötődsz.
A sok negatív inger miatt,ami gyerekkorodban ért,kevés pozitív identitást őrizhettél meg,a saját rosszaságod erősítheti,ami gyerekbántalmazottak esetében gyakori.Minél korábban kezdődött a bántalmazásod,annál kevesebb pozitív identitást őrizhettél meg.
Könnyen leszólod magad, viszont az aktuális párodat meg idealizálod,így a veszélyt nem ismered fel időben,könnyen kerülsz bántalmazó kapcsolatba.
Nem a te hibád, de csak te tudsz változtatni rajta!
Fel a fejjel:)
"Apukám rendszeresen vert"
Nem te váltod ki másokból a bántalmazást (bár ismerek olyan nőt, aki kiprovokálja, de nyilván egy normális ember akkor is max rászól, de nem üti meg), hanem te keresel tudat alatt olyan embereket, akik olyanok, mint apukád... nőként ez a minta él benned...
Kérj segítséget, tárjátok fel a rossz mintázatokat, fordíts az életeden...
Klinikai vagy tanácsadó szakpszichológust keress fel.
Így van, ahogy már többen mondták. Egy nőnek mindig az apja az első hiteles férfi példája, majd később ugyanilyen pasikat választ vagy vonz maga mellé, egészen addig, amíg ezt a dolgot nem zárta le magában. Ehhez az kell, hogy megbocsáss apádnak és saját magadnak is. Ő olyan tudatossági szinten volt akkor, amikor megvert. Feltételezem, hogy ő ugyanezt a viselkedést látta a saját apjától, erről hiszi azt, hogy jó, pedig nem.
Vagy még azt tudom elképzelni, hogy áldozattípus vagy, vagyis gyengének látnak. Ez gyerekkoromban velem is megesett, igaz, megverni nem akartak, de állandóan csúfoltak, meg szekáltak - egész addig, amíg vissza nem vágtam valamivel. Persze ez nem azt jelenti, hogy verekedj, mert ez nem old meg semmit.
A helyedben, amikor találkoznék egy ilyen emberrel, aki meg akar csapkodni (ezt valószínűleg legtöbbjük csak mondja, de nem tenné meg), megkérdezném, hogy konkrétan miért érzi így, mert ezzel sokat segítene. És azon gondolkodnék, hogy egy ilyen helyzet (főleg, hogy ismétlődik), mire akar tanítani.
Tudod vannak olyan emberek akiknek egyszerűen ütni való feje van. Valószínű a tiéd is ilyen.
Valaminek sántítania kell a sztoriba mert olyan nincs, hogy "csak úgy" mindenki meg akar verni. Lehet, hogy te nem látod magad hisztisnek vagy azt hiszed, hogy gondoskodó vagy, azt közbe jobban tapadsz mint egy matrica. Érdekes mert szinte csak jó tulajdonságaid vannak. Nézz őszintén magadba és akkor rá jössz, hogy milyen egoista vagy. De persze ez nem mentség a barátaid számára. Az nem férfi aki megüt egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!