Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért váltok ki bántalmazási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért váltok ki bántalmazási kényszert mindenkiből?

Figyelt kérdés

Szép és jó természetű nő vagyok. Inkább zárkózottabb, de fel tudok oldódni, ha megtalálom a közös hangot másokkal.

Nem vagyok hisztis, inkább elfogadó és türelmes. Nincs káros szenvedélyem, nem szórom a pénzt, és nem járok bulizni, szóval maga vagyok a megtestesült unalom.

Sírni se szoktam, csak ha komoly bajom van.

Dolgozom, normális vagyok, nincsenek elviselhetetlen jellemvonásaim, ahogy taszító kisugárzásom se, mégis kb mindenki meg akar tépni.

Az ex párom is megütött ok nélkül, mert neki úgy esett jól, apukám rendszeresen vert, a leendő ex párom is feszegeti már a határait.

A még szomorúbb, hogy idegen nőknek is verekedhetnékjük van a közelemben, nem egytől megkaptam már, hogy szívesen lerugdosná a fejem. A nevét sem tudom az illetőnek.

Most ilyenkor mi van?

2015. dec. 16. 20:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Már egy csomóan írták, hogy apád mintájára ilyeneket vonzol. Remélem nem hárítod el, hogy biztos nem így van ,mert de. Úgy nőttél fel,hogy sajnos felvetted az áldozati szerepet. Anyukám is ilyen volt, úgy nőttem fel, hogy folyton azt hallgattam őt ki, és hogy bántotta, verte mindig.(már 5 évesen részletekbe menően azt hallgattam esti meseként,hogy verték véresre) A családja, a párjai, apám... Alapvetően kedves természetű nő volt, de valahogy észre se vette, hogy provokálja az embereket. Ha apám ivott, én meghúztam magam, ő meg odament hozzá provokálni, meg kötözködni, kiabálni, hiába könyörögtem,hogy várja meg amíg józan lesz, aztán beszéljen vele, mert így csak még erőszakosabb lesz. Aztán csodálkozott,hogy rossz vége lett...dehogy csodálkozott, igazából tudta, mégis csinálta. Elhagyni? inkább minden menekülési útvonalat elzárt magától.Sajnos vannak ilyen emberek... Szerencsére most már sokkal jobb a helyzet, de ez se rajta múlt.
2015. dec. 17. 14:34
 22/22 anonim ***** válasza:

Én mondom neked, ha valaki állandóan kedves az minimum hazudik.Most általánosságban beszéltem.

F

2015. dec. 17. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!