Nem akarok tovább iskolába járni mit tegyek? elegem van a tanárokból, osztálytársakból, mindenkiből aki ide jár a sulimba basztatnak, rajtam röhögnek . Mit tegyek?
Azért bántanak mert engem lehet és megtalálnak ...
13 vagyok 1,5 évem van hátra általánosból
tesóm annak idején 5 es volt magántanuló lehetett mert nem szeretett járni és lógott . én ha szeretnék valamit nem kapom meg vele kivétel volt elegem van de miért !!!!
iskolaváltás szóba nem jöhet
ismerősi körben is egyre több ilyen nem akarok iskolába járni gyerek van ujabban :(
mi a xar lehet már ez????
aztán szülőt kergetik őrületbe, mert a vége a pszichiátria :( :( majd magántanuló lesz.
probléma, hogy nem kapnak meg ezt- azt. Azért a gyerekek is nem tudom hogy gondolják?
minden a fán terem????
Azért mert Neked kedves Franletta eleged van a tanárokból az osztálytársakból, mindenkiből azért nem gondolod hogy nem kicsit gáz???
Az én gyerekkoromban meg sem fordult a fejemben, hogy egyszerüen nem megyek iskolába :(
az volt a feladat, és csinálta az ember a dolgát általános iskola, házi feladat, felelések, edzések, szakkörök akinek volt, haza, tanulás, reggel kezdődött előről. aztán középiskola. semmi rossz nem volt ebben :(
ÉN ugy gondolom,itt elsősorban magadban kéne rendet tenni.
pszichológusoknál szerintem már telitettek az időpontok, de megpróbálkozhatsz.
Ha már most ilyenen parádézol, mi lesz Veled 5-10-20 év mulva,??? akkor is bünbakokat keresel majd? egyszer a barátod lesz ilyen olyan, egyszer a munkahelyed xar.....
Kedves Franletta!!! igaz gyerek vagy még (legalábbis korod szerint) először nézz magadba, beszélj a szüleiddel, és folytasd az iskoláidat.
bocsánat ha valakiben nemtetszést váltottam ki.
lehet hogy mindezeknek a problémáknak az oktatási rendszer is az oka, a szülők éjjel-nappal dolgozása is belejátszik, sok családnál a szeretetlenség, a nem törődés, van ahol törődnének, de gyereknek van teli vele a pupja az ilyen szülővel.
akkor mi is a megoldás vajon????
Nem a sulit kell hibáztatni, hanem te neked kell változnod. Legyen benned annyi mersz, hogy kiállsz magadért. Ha bántanak, megvéded magad. Tudod ha valakit gyerekként ennyire piszkálnak, és ő képtelen megvédeni saját magát, akkor felnőttként sem lesz jobb az életed. Akkor meg utálni fogsz dolgozni, mert a kollégáid ugyanúgy megérzik majd rajtad a tutyi mutyiságodat, tehetetlenségedet, és keményen rád szállnak. Tessék a sarkadra állni, kiállni magadért. Kezdj emberként élni és nem nyusziként..
Ugye ismered a híres mondatot???
"NYUSZI VAGY MCFLY???"
ma 18:48
Te is sokat lóghatsz a suliból. Látni a helyesírásodon...
Hát, ezt a mai rendszert utálnám én is. Totálisan tönkre tették az oktatást: négyig bezárni a gyerekeket, minden nap tesi, kötelező hittan/erkölcstan?? Egyre több és több tananyag, nehezebb táska, szigorúbbnál szigorúbb hozzáállás a gyerekekhez... Borzalom. :( Az iskolai étkeztetési szabályozásról meg ne is beszéljünk... Nekem is minden gyerek-ismerősöm folyamatosan panaszkodik, és gyűlöli az egészet.
Mindeközben pedig írni-olvasni már szinte egyik sem tud, totálisan tájékozatlanok a világ dolgairól, alapvető ismereteik nincsenek... (Nem is csoda persze, hiszen a lényegre sosem marad már idő)
Nagyon sajnálom a mai gyerekeket, mert a gyerekkorukat teljesen elveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!