Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok tovább iskolába...

Franletta kérdése:

Nem akarok tovább iskolába járni mit tegyek? elegem van a tanárokból, osztálytársakból, mindenkiből aki ide jár a sulimba basztatnak, rajtam röhögnek . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az nem létezik ,hogy mindenki hülye ,nyilván veled van a baj.Te vagy nagyon antiszociális ,ezt vetíted mindenkire.Persze ,hogy csesztetnek mert nem vagy képes beilleszkedni 7 éve.Amúgy az általános iskolát muszáj elvégezni ,utána járhatsz esti gimnáziumba ,ott felnőttek tanulnak javarészt ,nincs ez a gyerekeskedés.
2015. nov. 8. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Engem is b..sztatott mindenki 13 év suli alatt, aztán? Csak órákon vagy együtt velük, kit érdekelnek? Hazamész és olvass jókat, vagy nézz filmeket, aztán ennyi.
2015. nov. 8. 20:24
 13/22 DuplaKV ***** válasza:
Engem is szekíroztak ennyi idősen. Egyik füleden be a másikon meg ki. Nem kell reagálni rájuk, aztán jó napot.
2015. nov. 8. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Muszáj kibíri. Nekem is marha necces volt a 7. ill. 8 . osztály. Általánosban utolsó év végén majdem öngyilkos lettem, annyira kilátástalan volt minden...

A gimi első éve úgy, ahogy jó volt, utána minden rossz lett... De leérettségiztem, már egyetemre járok, az 'álom szakomra'.

Fel a fejjel!

2015. nov. 8. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Rúgd gyomorszájba, sípcsontba, ha fiú a tökét célozd meg. De akkor amikor a legkevésbé se számít rá. A szép szót nem képes érteni? Majd tanul a verésből. Én is ezt csinálom. Azóta - érdekes mód - kussban vannak. Egyesek szerint gáz, hogy lány létemre ezt csinálom, de szerintem még gázabb dolog kiprovokálni ezt az emberből. Ja, és nem ész nélkül ütöm-vágom őket, először mindig figyelmeztetem az illetőt, hogy rossz vége lesz, ha nem hagyja abba most azonnal a piszkálásomat. Ilyenkor rendszerint a képembe röhögnek. Utána már nem lesznek ennyire vidámak. :)

15/L

2015. nov. 8. 23:37
 16/22 A kérdező kommentje:

Az én osztályom egy nagy paraszt !

tesóm megkapta amit akart ő sem járt suliba így magántanuló lehetett ráadásul 5-dik osztálytól .

Én meg nem akarok járni és máris megesznek a szüleim meg mindenki ha egy rossz szót merek szólni.

A suliban nem lehet verekedni mert ezek rohannak igazgatóhoz vagy oszt.fő-höz.! ennyit erről

2015. nov. 9. 08:27
 17/22 anonim ***** válasza:

valóban érdekes, hogy nem sikerült egy barátot se össze szedni.

igazából ki kell birnod, utana remélhetőleg középiskolaban jobban beilleszkedsz.

de igazán áttörés egyetemen van, ahol már tényleg felnottek vannak, és nem igazán nézik ki a másikat piti dolgok miatt. ráadásul nem is kell egesz nap ugyanazokkal lenned.

szóval bird ki, és próbálj szoba elegyedni olyanokkal akik hozzád hasonlóak.

a verekedés pedig semmire nem megoldás, a 15L válaszolo büszke lehet magára.

2015. nov. 9. 09:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Legyél te is magántanuló, mint a testvéred.
2015. nov. 9. 15:53
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kérés, a kedvesség jobb, amivel egyáltalán nem hatsz rájuk, sőt, a képedbe röhögnek? Mióta egy-kettő ember kapott egy kicsit, azóta mindenki békén hagy. Tanárhoz meg senki se rohan, mert nyilván, ha egy srác állít be azzal, hogy megütötte egy kislány, senki se hisz neki. És köszi, igen, büszke vagyok magamra, hogy nem hagyom magamat lelki sérültté tenni :)
2015. nov. 9. 19:52
 20/22 A kérdező kommentje:

Én nem lehetek magantanulo mert velem nem kivezelezik anyum de hogyan tudnám elérni? Rá lehet venni segítsetek kérlek szepen! 😞😞

Igaz a verekedés nem igazán megoldás de ha muszáj hát muszáj ütni!

2015. nov. 9. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!