Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek a gátlásos pasik iránt? Gyűlöletet, undort, megvetést? Mit?
#2 Tulajdonképpen mi a problémád?
Vannak erőszakos, pszichopata, nárcisztikus pasik. Akkor te most mit éreznél, ha ok nélkül, csak úgy paranoiásan rád sütné egy nő, hogy te is ilyen vagy?
Vagy egyáltalán te milyen okból szoktad azt mondani egy adott nőre, hogy ösztönlény?
9
Igen, nem akarnak összejönni. Vagyis nem adnak jeleket.
Ha meg adnak néhány jelet akkor berágnak egy kis idő után ha nem kezdeményezek.
Mit jelent, hogy berágnak?
Szerintem bajok lehetnek a fejedben, ha gyűlöletnek értelmezed, hogy nem akarnak összejönni veled....
11
Ösztönlényen azt értem, hogy meglátnak egy csippendale pasit és nyálazni kezdenek.
Vagy meglátnak egy menő pasit menő autóban és már bizseregnek.
És hasonlók. Vannak bizonyos tulajdonságai (nem feltétlen pozitív) a pasiknak amik elvakítják a nőket.
Ilyen a nagyszájú de jóképű pasik, akik szinte bármelyik nőt megkaphatják. Erre a fajtára nagyon gerjednek a nők. Saját bevallásuk szerint gerjednek a veszélyes alakokra. Ez valami evolúciós dolog lehet, agresszív, életerős utódot akarnak.
17
Oké, akkor elnézést kérek, hogy ezt fel mertem hozni.
Ezek szerint legyek jobb pasi s nem lesz gond ugye?
16
Nem hiszem, hogy ezen múlna a vonzalom. Addig el sem jutunk, hogy ezt megtudják rólam.
Attól még, hogy nem jönnek össze veled, nincs jogod elítélni őket, nem gondolod?
Egyébként de, ezek nagyon hamar kiderülnek, elég hallgatni, ahogy beszélsz. Azt hiszed, hogy jól titkolod, de borzasztóan látszik egy férfin, ha így gondolkozik. Ha pedig később tudják meg, akkor szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!