Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kicsit p#csás stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit p#csás stílusú csaj, lehet normális? Mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Aki kicsit feltűnően öltözködik néha. Hatalmas karika fülbevalók, has villató toppok, rövid szoknyák-nadrágok, élénk vörös- piros rúzsok, hosszú comb csizmák, testhez álló ruhák (van amikor lazábbra veszi).

Egy ilyen lány lehet normális, intelligens? Vagy csak a felszínes, ribisebb csajok öltözködnek így?

2020. szept. 7. 14:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

17 Egyesek szerint mindennek megvan a helye és ideje, "az ágy" a szexuális élet szinonimája, és a hétköznapokban a semleges középszerhez igyekeznek tartani. Én nem így működök. Szeretem, ha átszövi a napjainkat a szexualitás, el nem tudnám képzelni, hogy kizárólag szex idejére korlátozódjon minden, ami szexuális (oké, nem akkora túlzásokra gondolok, mint kefélni a főtéri szökőkútban, de azért szívesen közelítem a határt), és ennek megfelelően keresek párt. Te sem adnál esélyt olyannak, akivel nem vagy egy hullámhosszon és nem tartasz vonzónak, ehhez túl rövid az élet.

Azt egy pillanatig sem vitatom, hogy a külsőre ribis lányok jelentős része csak majmol, kompenzál, valójában csak vágyik azokra az értékekre (önbizalom, kiállás, lázadás, bátorság, függetlenség), amik másokban valóban megvannak és egy megnyilvánulásuk a merész külső.

2020. szept. 7. 15:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát sanszos hogy ribi, de a ribik se tudják eldönteni néha magukról, hogy ribik e vagy sem szóval nehéz kérdés.
2020. szept. 7. 15:48
 23/29 anonim ***** válasza:
itt nem arról volt szó hogy csak az ágyban lehet, hanem hogy az öltözködés nem számít abban ki mennyire tüzes vagy nem. Igen, a természetben is lehet vadulni, meg a parkolókban stb, de én nem szeretem ha látják. Bár azt is tudnám élvezni, ha publicus a szex, vagy egy csapat vadidegen pasival, csak akkor az életem többi részével nem tudnám összeegyeztetni, pl. mert akkor nem kapnék jó munkát, ha felvennének youtubra vagy utóbbi lehet veszélyes is stb. Tehát van egy szint vagy van egy szexuális csomag amit egy nő meghatároz és nyújtani akar és ez nem függ attól ki hogy öltözik...
2020. szept. 7. 15:55
 24/29 anonim ***** válasza:
32%

"Hát sanszos hogy ribi, de a ribik se tudják eldönteni néha magukról, hogy ribik e vagy sem szóval nehéz kérdés."

Első vagyok és nagyon is jól tudom, hogy semmilyen univerzumban nem vagyok az. :)

2020. szept. 7. 16:00
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"itt nem arról volt szó hogy csak az ágyban lehet, hanem hogy az öltözködés nem számít abban ki mennyire tüzes vagy nem. "

Az én vonzalmamban eléggé számít, és valószínűleg nem vagyok extrém egyedi eset (de persze ha igen, azt sem bánom). Ha Marika egész nap a Pitagorasz-tételről vakerál a klumpás-hosszúszoknyás jehovás szerelésében, akkor megette a fene, nem vagyok rá kíváncsi hogy milyen az ágyban, mert egyszerűen minden vágyam elszáll iránta, ennyi.

2020. szept. 7. 16:01
 26/29 A kérdező kommentje:
utolsó :)))))
2020. szept. 7. 16:39
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Beszélgess el vele egy kicsit, és kiderül, hogy hord is valamit a fejében, vagy nem. Nekem van olyan ismerősöm, aki így néz ki, és igazából számomra is meglepő volt, mikor megtudtam, hogy nagyon szereti az irodalmat.
2020. szept. 7. 16:53
 28/29 anonim ***** válasza:

#19 szóval most jobbnak képzelitek magatokat a másiknál. Értem. :D

Erről az a (nem is annyira) vicc jut az eszembe, hogy isten az észt osztotta el a legigszságosabban. Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsit több jutott belőle. :)

2020. szept. 14. 10:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez egy jó csaj. Mi bajod vele?:)
2020. szept. 14. 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!