Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit p#csás stílusú csaj, lehet normális? Mik a tapasztalaitok?
Van egy lány. Aki kicsit feltűnően öltözködik néha. Hatalmas karika fülbevalók, has villató toppok, rövid szoknyák-nadrágok, élénk vörös- piros rúzsok, hosszú comb csizmák, testhez álló ruhák (van amikor lazábbra veszi).
Egy ilyen lány lehet normális, intelligens? Vagy csak a felszínes, ribisebb csajok öltözködnek így?
17 Egyesek szerint mindennek megvan a helye és ideje, "az ágy" a szexuális élet szinonimája, és a hétköznapokban a semleges középszerhez igyekeznek tartani. Én nem így működök. Szeretem, ha átszövi a napjainkat a szexualitás, el nem tudnám képzelni, hogy kizárólag szex idejére korlátozódjon minden, ami szexuális (oké, nem akkora túlzásokra gondolok, mint kefélni a főtéri szökőkútban, de azért szívesen közelítem a határt), és ennek megfelelően keresek párt. Te sem adnál esélyt olyannak, akivel nem vagy egy hullámhosszon és nem tartasz vonzónak, ehhez túl rövid az élet.
Azt egy pillanatig sem vitatom, hogy a külsőre ribis lányok jelentős része csak majmol, kompenzál, valójában csak vágyik azokra az értékekre (önbizalom, kiállás, lázadás, bátorság, függetlenség), amik másokban valóban megvannak és egy megnyilvánulásuk a merész külső.
"Hát sanszos hogy ribi, de a ribik se tudják eldönteni néha magukról, hogy ribik e vagy sem szóval nehéz kérdés."
Első vagyok és nagyon is jól tudom, hogy semmilyen univerzumban nem vagyok az. :)
"itt nem arról volt szó hogy csak az ágyban lehet, hanem hogy az öltözködés nem számít abban ki mennyire tüzes vagy nem. "
Az én vonzalmamban eléggé számít, és valószínűleg nem vagyok extrém egyedi eset (de persze ha igen, azt sem bánom). Ha Marika egész nap a Pitagorasz-tételről vakerál a klumpás-hosszúszoknyás jehovás szerelésében, akkor megette a fene, nem vagyok rá kíváncsi hogy milyen az ágyban, mert egyszerűen minden vágyam elszáll iránta, ennyi.
#19 szóval most jobbnak képzelitek magatokat a másiknál. Értem. :D
Erről az a (nem is annyira) vicc jut az eszembe, hogy isten az észt osztotta el a legigszságosabban. Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsit több jutott belőle. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!