Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem nem fér bele? Hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk 2 hónapja. Minden szuper, egy valamit kivéve... A legjobb barátját.

Aki történetesen lány, és az exe is.

Én a lányon azt érzem, nincs túl még a kapcsolaton, és hiába tűnik jó fejnek, lazának és javasolja, hogy csináljunk hármasban programot, hogy lássam, közöttük már csak barátság van, nekem ez nem megy. Főleg, hogy sokszor kétértelmű a párommal, olyan, mintha flörtölne vele, ő olyankor mindig mondja, hogy amúgy ilyen mindenkivel, ezt ne úgy vegyem.

És az a fura, hogy azzal jön mindig, a párom hogy megbántotta és megalázta, ők már sosem lesznek egy pár. De nem értem, akkor miért van vele ennyire jóban továbbra is?

Az az igazság, hogy nekem ez így sok.

Ha csak a baráti társaság része lenne, nem zavarna. De az, hogy kettesben csinálnak programok, egész nap beszélgetnek üzenetben, zavar.

jan. 22. 23:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

En ismerek olyan pasikat akik helybol lekoptatják tiltják is az ilyeneket mert nem akarják a párjukat elvesziteni es a kapcsolatba bizalmatlanságot se es nincs szukségük exek barátságára sem.

De az 30 as pasi.

Lehet huszonévesen még ő is szobaállt mindenkivel.

jan. 22. 23:23
 2/24 A kérdező kommentje:
28 éves a párom...
jan. 22. 23:24
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Kerd meg h ne talalkozzatok (egyikotok se )exekkel ,mert zavar.
jan. 22. 23:34
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Állj tovább. Nem lehet jövőt építeni, ha a múlt ott van a jelenben.
jan. 22. 23:45
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hisztis, ez az emberek nagy többségének nem férne bele. Sőt a legtöbb eleve a szimpla lány barátokat sem engedi. Így meg aztán pláne!
jan. 22. 23:48
 6/24 anonim ***** válasza:
92%

"De az, hogy kettesben csinálnak programok, egész nap beszélgetnek üzenetben, zavar."

Minden logikusan gondolkozó és egészséges önbecsüléssel rendelkező nőt zavarna.

Mindegyik exemtől békében váltam el és jó viszonyban maradtam velük, de nem keressük egymást, eszembe nem jutna kettesben eljárkálni velük ide-oda, miközben barátnőjük van már, azt az ötletet meg egyenesen abszurdnak tartanám, hogy programokat javasoljak hármasban.

Szerintem ha az érzésidre hallgatsz, akkor is érzed pontosan, hogy ez nincs így rendben, ha meg az eszedre hallgatsz, akkor tudod egyértelműen, hogy ez nincs így rendben.

Ha én lennék ilyen helyzetben, még csak nem is kérném, hogy ne találkozzanak, csak elmondanám, hogy engem zavar. Aztán ha marad minden ugyanúgy, akkor a következő kettesben töltött programjuk után nyugodt körülmények között, hibáztatás, drámázás, hiszti nélkül elmondanám neki, hogy én nem szeretném választás elé állítani, és megértem, ha neki az exével való rendszeres beszélgetés, találkozás fontos, sokat jelent számára érzelmileg, nekem viszont ez nem fér bele egy párkapcsolatba, ezért én szeretettel elengedem őt az életemből.

jan. 22. 23:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinem azt a kérdést is érdemes lenne feltenned magadnak, hogy ha te járnál el rendszeresben kettesben egy másik férfival, akivel korábban együtt voltál, - vagy történetesen bárki más férfi ismerőssel - és "egész nap beszélgetnétek üzenetben", akkor a párod vajon hogy reagálna erre.
jan. 22. 23:58
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem férne bele. Nem mennék bele egy olyan kapcsolatba, ahol a lánynak fiú barátai vannak, én sem barátkozok lányokkal, ha van valakim. Van akinek ez belefér van akinek nem. Az exeimmel én sem tartom a kapcsolatot, ha véletlenül szembe megyünk egymással köszönök, de ennyi. Olyant kell keresni, aki ezekben a dolgokban a te értékeidet képviseli

28f

jan. 23. 00:03
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Normális embernek szintén sok lenne. HA neki erre van igénye, hogy továbbra is kettesben programozzon a volt nőjével, csinálja, csak ehhez nem kell egy harmadikat hülyíteni.
jan. 23. 06:13
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Barátság, persze...

Aki téged megbántott és megalázott, azzal te akarnál barátkozni? Ez jó alapokat jelentene egy barátsághoz? Nem hiszem.

A csaj most egyszerűen büntiben van, és végig kell néznie, hogy a pasi, akiért még mindig oda van, másnak is kell. Ha kellően megtört, majd nagy kegyesen visszafogadja.

Akarsz te ebben a drámában statiszta lenni?

jan. 23. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!