Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem nem fér bele? Hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk 2 hónapja. Minden szuper, egy valamit kivéve... A legjobb barátját.

Aki történetesen lány, és az exe is.

Én a lányon azt érzem, nincs túl még a kapcsolaton, és hiába tűnik jó fejnek, lazának és javasolja, hogy csináljunk hármasban programot, hogy lássam, közöttük már csak barátság van, nekem ez nem megy. Főleg, hogy sokszor kétértelmű a párommal, olyan, mintha flörtölne vele, ő olyankor mindig mondja, hogy amúgy ilyen mindenkivel, ezt ne úgy vegyem.

És az a fura, hogy azzal jön mindig, a párom hogy megbántotta és megalázta, ők már sosem lesznek egy pár. De nem értem, akkor miért van vele ennyire jóban továbbra is?

Az az igazság, hogy nekem ez így sok.

Ha csak a baráti társaság része lenne, nem zavarna. De az, hogy kettesben csinálnak programok, egész nap beszélgetnek üzenetben, zavar.

jan. 22. 23:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A, ossze sem jottem volna ilyen sraccal, aki nem tud leszakadni az exerol. Legjobb barat, akivel elozoleg kapcsolata voltes dugtak? Jo vicc 😀
jan. 23. 07:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se kéne. Az hogy van nő barátja oké...ha régóta ismeri és mindig is csak barátok voltak. Nekem is van 2 férfi 10-en plusz éve.
jan. 23. 08:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már ha ezt megtudom, akkor össze se jövök vele. De ha már a te helyzetedre kell tanácsot adjak: akkor mondd el, hogy TE ettől hogy érzed magad és kérd meg, hogy vessen véget ennek a barátságnak. Ha nem teszi, akkor meg hagyd el!
jan. 23. 09:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy hisztis, engem is zavarna.

2 hónap még nem olyan sok idő, a helyedben kilépnék ebből a furcsa hármasozásból. Hazudnak mint a vízgófolyás.

jan. 23. 09:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van annyi tartásom hogy lazán lepattintanám a pasit.

Nekem ne okozzon kellemetlen élményeket egy pali.

43 vagyok, 20-30 évesen én is sok sz@rt elfogadtam. Tanultam belőle, azt h nem kellett volna. Mindig én húztam a rövidebbet.

Nem kell mindig mindent elnézni.

Én vagyok az első, a legfontosabb a magam számára. Nem kell olyan aki nem engem akar mindenáron.

Van is férjem, de ő az életét adná értem. Már nem érném be kevesebbel.

jan. 23. 09:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"De az, hogy kettesben csinálnak programok, egész nap beszélgetnek üzenetben, zavar."

Nem csodálom. Én a helyedben elbúcsúznék ettől a sráctól és sok boldogságot kívánnék kettőjüknek.

jan. 23. 11:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem mindegy, hogy gáz-e mások szerint, ha valami neked egy párkapcsolatban zavaró akkor szerintem az nem kérdéses, hanem egyértelműen egy probléma.

A helyzet leírva amúgy engem is zavarna. Eleve nem bízom az olyan emberekben akik barátságban maradnak az exükkel, szerintem ez a legfurább dolog, amit valaki tehet. A leírtak alapján átlagon felüli a kapcsolatuk.

Amúgy, amit kiemelsz az nagyon érdekes. Az, hogy mennyire megbántotta és megalázta őt, de mégis jóban van vele. Ennyiből nem lehet tudni, de ezek alapján olyan mintha a barátod nem lezárta volna a kapcsolatát az exével, hanem az megbántotta volna, emiatt mérges lenne rá és a lefokozás a legjobb baráttá (illetve az hogy összejött veled) lenne a büntetés neki.

jan. 23. 13:36
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát, gyorsan vége is lett a dolognak. Azért köszönöm a válaszokat! :D

Nem bírtam ki, belenéztem a telefonjába (ekkor már tudtam, hogy valószínűleg vége lesz, mert sosem csináltam ilyet, egyik kapcsolatomban sem).

Az tűnt fel pár napja, hogy mikor írt neki a lány, teljesen új beszélgetésként jelent meg, semmi előzmény nem volt. Kérdeztem, hogy miattam törölte ki? Mondta, hogy ja nem, csak nem volt memória már a telefonján (???).

Tegnap belenéztem a beszélgetésbe és igazából a félelmem beigazolódott, félig-meddig. A lány folyton szexuális utalásokat tett, konkrétan leírta, hogyan elégítené ki, ha ő feküdne épp mellette az ágyban... És hogy ha a párom nem lenne ennyire mulya, akár azonnal be is mutatná élőben.

A párom bevallotta neki, hogy még mindig érdeklődik iránta, mindig is érdekelte és nagyon hiányzik neki, de közöttük csak a szex működött tökéletesen, semmi más nem és lehet, hogy velem az nem tökéletes, de jól elvagyunk, és neki ez többet ér.

De közben ő is folyamatosan érdeklődött felőle, ha nem írt fél óráig a lány, újra írt neki stb. Megalázó volt az egész.

Mikor kérdeztem, hogy mik ezek az üzenetek, azzal jött, hogy "csak poén", neki semmit nem jelent az egész.

jan. 24. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnek egyszerre több vasat tartani a tűzben.

Undorító, jellemtelen viselkedés.

Ne sajnáld hogy kiderült, örülj neki.

Még idejében.

jan. 24. 00:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy történt bármi közöttük ténylegesen (még).

Konkrétan a párom leírta neki, hogy áll a farka azoktól, amiket ír neki, de "nem nyúl hozzá, inkább megvárja, hogy elmúljon, mert megcsalásnak érezné máskülönben". Tessék???:D

jan. 24. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!