Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem nem fér bele? Hisztis vagyok?
Párommal együtt vagyunk 2 hónapja. Minden szuper, egy valamit kivéve... A legjobb barátját.
Aki történetesen lány, és az exe is.
Én a lányon azt érzem, nincs túl még a kapcsolaton, és hiába tűnik jó fejnek, lazának és javasolja, hogy csináljunk hármasban programot, hogy lássam, közöttük már csak barátság van, nekem ez nem megy. Főleg, hogy sokszor kétértelmű a párommal, olyan, mintha flörtölne vele, ő olyankor mindig mondja, hogy amúgy ilyen mindenkivel, ezt ne úgy vegyem.
És az a fura, hogy azzal jön mindig, a párom hogy megbántotta és megalázta, ők már sosem lesznek egy pár. De nem értem, akkor miért van vele ennyire jóban továbbra is?
Az az igazság, hogy nekem ez így sok.
Ha csak a baráti társaság része lenne, nem zavarna. De az, hogy kettesben csinálnak programok, egész nap beszélgetnek üzenetben, zavar.
18
"nem volt memória már a telefonján"
"csak poén"
Tényleg nagyon vicces:D
Szerintem jobb, hogy ez így kiderült. Bátor voltál szembenézni a valósággal, sokan nem jutnak el idáig. A hazugság sosem oké, meg az hogy hülyének néztek téged mind a ketten...
Persze, jobb így.
Mondjuk, furcsa mód még a tényleges megcsalásnak is "jobban örültem volna", mint ennek a toporgásnak, hogy jaj áll tőled a farkam, de nem nyúlok hozzá, mert az már megcsalás lenne... Tedd, vagy ne tedd, de ennek aztán semmi értelme.
22
Csak idő kérdése lett volna szerintem, hogy mikor teszi meg... Bármikor, amikor veled egy kicsit is rezgett volna a léc, vagy szimplán addig duruzsol a csaj, hogy lesz egy gyenge pillanat.
Ez a flörtölés igazából az pecsenye folyamatos sütögetése volt... Nekem ez is megcsalásnak számít, nem csak az hogy konkrétan betette-e a farkát neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!