Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitatkoztunk a barátnőmmel és azt mondtam neki hogy én nem tudnám leélni az életem így vele ha állandóan ilyen hisztis. Erre azt mondta, hogy jó akkor végeztünk. Szerintetek mit csináljak? én nem akartam szakítani csak indulatos voltam
Buktad
Mármint akivel jársz,azzal jó esetben életed végéig jársz. Ha ezt komolyan gondoltad, akkor én is elgondolkoznék. Ha nem komoly, akkor talán van rá mód, hogy megbocsássa. De először tedd fel magadnak a kérdést: vele akarom leélni az életem?
1. URALKODJ!! magadon
2. mi a francért kellett ekkora tahónak lenni vele?
3. és min hisztizik szerinted állandóan?
4. kulturált emberi módon miért nem tudtad a tudomására hozni, hogy zavar ez téged, ahogy viselkedik?
Megérdemled, egyébként pedig tudhatnád, hogy kisebb viták és hisztik természetesek egy kapcsolatban!
Min csodálkozol?
Ő olyan kapcsolatot akar, ami élete végéig tart, te pedig megmondtad, hogy nem maradtok együtt sokáig.
Nem ugyanazt akarjátok.
Jobb is inkább külön, így mindketten megralálhatjátok azt, akivel egy életen át boldogok lehettek.
Legelső kérdés: Miért hisztizik a barátnőd? Talán meg kéne hallgatni, mert egyáltalán nem biztos hogy azért mert letört a körme...
Megbeszélni a problémákat, nem pedig leharapni a fejét. Vagy ráhagyni amég kitombolja magát, és megnyugszik.
Mindkettőtöknél komoly kommunikációs probléma lehet.
Nézd, ha valóban az a véleményed róla, hogy "állandóan ilyen hisztis", akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy neked TÉNYLEG állandóan hisztis.
Nnomost ha ez neked élethossziglan megfelel, akkor menj utána és kérj bocsánatot.
Ha viszont mégsem, akkor meg hagyd a francba, hadd menjen! Majd jön más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!