Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldja meg ezt a problémát? (a barátom állandóan leéget)
Bármi alkalom van valaki mindig panaszkodik. Barátok rokonság családi összejövetelek stb
Egy dologgal mindig kihozzák a sodrából. mikor valaki panaszkodik a munkájáról/fizetéséről.
Szinte mindig az a válasza
-nem teszik a munkád mondj fel ! Mikor ezt meghallom inkább hazarángatom mielőtt rákezd a mondókájára.
Már rendes letolja az illetőt.
-Te választottad tudtad mennyit fogsz keresni.
-Nem teszik válts előtted a lehetőség
- hivatás tudat na persze ha lenne benned nem nekem panaszkodnál a pénz miatt.
És bummm a családomba elég sok rendőr és tanár van. De van ápolónő és orvos is.
Már rendes utálják a rokonok,Pár barátom is hanyagol úgy vettem észre. Van aki kijelentett el sem jön az esküvőre.
A pasit tökéletes humoros oda figyel rám egyszerűen imádom.
Melyik szava a hibás? Nem értem.
Nyomasztó egy családod lehet, ha minden közös alkalom a panaszkodásról szó, a barátod helyében és is kerülném az esküvőt.
No vagyok es ugyanez a reakciom az ilyen panaszkodasra! A baratod jofej.
Nekem furcsa,h leegetesnek eled meg az o szokimondasat.
N
Igaza van, és a rokonaid meg ne panaszkodjanak, mert ök választották, amit dolgoznak. Ha nem tetszik, lehet váltani.
Rohadt fárasztó folyton más mártirkodását hallgatni. Nekem is van elég bajom, mégsem zuditom rá a másikra, egyuttal pont nem érdekel az ö nyivákolásuk.
Van ilyen ismerösöm, és utálom, mikor o is jön, mert onnantol kezdve mindenki sz ö hisztijét hallgatja. Ráadásul észre sem veszi, hogy minket nem érdekel a dolog, mert értelmes dolgoktol akarunk beszélgetni. De már ha jön is, inkább nem is kérdezzük meg, mi van vele, mert akkor csak a nyavalygás megy orákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!