Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdést írok, én még nem is láttam más embert ilyen élethelyzetben. Van egy férjem, gyerekem, férjemnek 2 bátyja, anyja. Egyik bátynak 2 gyereke. Ez a bátyó állandóan dolgoztatja a férjem, nem tudok rá más szót, csicskáztatja. Javaslat?
Minden hétvégén- már előre félek a hétvégéktől- hívja, hogy gyere haza ezt azt dolgozni, hiába kérem, könyörgök, megy. Anyós szerint is rendben van ez, hiszen nekik két gyerekük van, nekünk egy--bár ők a 2 gyerekkel is sokkal magasabb szinten élnek mint mi. Elválni nem merek, mert a báty jogász és már fenyegetett, hogy elveszi tőlem a gyereket.
Az egész családot egy a jogászbáty manipulálja. Csak én nem állok be neki cselédkedni, utál is engem.
Nem.
Javaslatokat is elfogadok, hogyan lehet egy ilyen helyzetben levő házasságot megoldani, illetve ha valaki járt már hasonló cipőben, szívesen fogadom válaszait.
Az a baj, hogy ismerősi körben sem látok ilyet, hogy egyik tesó így rászáll a másikra.
"Elválni nem merek, mert a báty jogász és már fenyegetett, hogy elveszi tőlem a gyereket."
Ehhez semmi köze. A bíró dönt.
És arra tud valaki megoldást, hogy egy ilyen helyzetet hogy lehet megváltoztatni?
Van esélyem a családtagokat jobb belátásra bírni?
"Meg az anyja is hergeli a férjem, hogy ha elválnánk, akkor egy fillért ne adjon nekünk."
Nos, akár ismeri a bíróságon dolgozókat, akár nem, ez nem így működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!