Van itt olyan akinek sikerült megoldania hogy az anyja ne üvöltözzen vele állandóan?
Én anyám is ordít mindenért. Ilyenkor én nagy szemekkel bambulok, és mindig mondom neki, hogy
- nem mondanád hangosabban? Nem hallom mit mondasz..
Persze jobban ordít, én meg jobban csinálom, hogy semmit nem hallok. A végén hisztizik, abbahagyja az ordítást és ott hagy..:)
Anyám is ilyen ha valami felhúzza és valami apróság amit elkövettem elé kerül, egyszer így 10 percet üvöltözött velem hogy milyen alkalmatlan hülye vagyok aki semmire se képes mert.... most figyelj.... véletlenül a hűtőbe tettem vissza a borsót a fagyasztó helyett ÉS TÖNKRE FOG MENNI. Majd visszarakta a fagyasztóba és lásd, semmi baja.
Mostmár nem szeret velem üvöltözni mert ugyanolyan hangon válaszolok azt meg nem szereti ha visszanyal a fagyi és nem tűri az egész család némán hogy mindent a fejünkhöz vág :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!