Mit tegyek? Barátom anyja állandóan cseszeget. (lent)
17(lassan 18) éves vagyok,barátom 22.Az anyjának soha egy rossz szót nem szóltam,mindig köszönök,nem okoskodok,mindent normálisan csinálok.
Már 1 és fél éve együtt vagyunk a barátommal,már az elején is olyanokat mondott rám a hátam mögött hogy a barátom exének a nyomába se érek,meg hogy pióca vagyok(ok,gyakran felhívom a barátom,de neki ehhez mi köze)most is morog ha ott alszok hogy aludjak otthon,minek alszok ott,ha telefonálok és megesik hogy barátom otthon hagyta a telefonját mert pl csak boltba ment akkor mielőtt letenné az anyja azért még elereszt egy fa*zomba már-t és hasonlók.
Én olyan vagyok hogy sokáig tűrök,de utána robbanok,megmondtam ma már a barátomnak is hogy beszéljen az anyjával,mert eddig tűrtem,de ha én is elkezdem ezt a stílust az anyjával szemben amit ő is csinál akkor az nem fog tetszeni...
Köszi a választ. :)
Hát sajna engem nem tud nem érdekelni,hiába akarom. :D
"pióca vagyok(ok,gyakran felhívom a barátom,de neki ehhez mi köze)"
Semmi, de attol meg ugy tunik jogosan gondolja hogy pioca vagy.
")most is morog ha ott alszok hogy aludjak otthon,minek alszok ot"
Tenyleg, minek? Gondolom a baratod a szulei hazaban lakik, nem jutott meg eszedbe hogy az anyjanak van koze hozza hogy ki alszik a lakasaban/hazaban?
ha nem latnak ott szivesen akkor ne aludj ott.
Minek?
A barátomat se szereti az én anyám,de nem beszél így róla,és nálunk is aludhat.
Van köze hozzá hogy ki alszik a lakásában,de 1.ha kb mindenki ott aludhatna,nem morogna,nehogy már a fia barátnője ne...
2.ha a fia elköltözne(persze,most még nem,szóval csak elméletben)akkor meg az lenne a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!