Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Barátom anyja...

Mit tegyek? Barátom anyja állandóan cseszeget. (lent)

Figyelt kérdés

17(lassan 18) éves vagyok,barátom 22.Az anyjának soha egy rossz szót nem szóltam,mindig köszönök,nem okoskodok,mindent normálisan csinálok.

Már 1 és fél éve együtt vagyunk a barátommal,már az elején is olyanokat mondott rám a hátam mögött hogy a barátom exének a nyomába se érek,meg hogy pióca vagyok(ok,gyakran felhívom a barátom,de neki ehhez mi köze)most is morog ha ott alszok hogy aludjak otthon,minek alszok ott,ha telefonálok és megesik hogy barátom otthon hagyta a telefonját mert pl csak boltba ment akkor mielőtt letenné az anyja azért még elereszt egy fa*zomba már-t és hasonlók.

Én olyan vagyok hogy sokáig tűrök,de utána robbanok,megmondtam ma már a barátomnak is hogy beszéljen az anyjával,mert eddig tűrtem,de ha én is elkezdem ezt a stílust az anyjával szemben amit ő is csinál akkor az nem fog tetszeni...

2015. aug. 5. 23:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,most már
2015. aug. 6. 00:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki szemtol szembe, hogy: na jo menjel el a jo budos g***be.

Hidd el, utana leall.

2015. aug. 6. 00:56
 23/25 anonim ***** válasza:

" Lényegében akkor vállaljam hogy jóval kevesebbet találkozunk,később,amikor már hidegebb van stb azért mert az anyja nem bír normálisan viselkedni..."

Igen vállald. Az anyja utál, amit te nem vagy képes felfogni ezek szerint. Attól, hogy utál, nem akarja, hogy ott legyél a lakásában, teszi a megjegyzéseket semmivel sem rosszabb mint te. Végül is te is pocskondiázod, és nem vagy képes elfogadni, hogy ki nem áll téged. Igen, vállald, hogy nem mész oda. Ennyi. Ezen nincs mit szépíteni. Ha továbbra is űtmész akkor ne sírj..

2015. aug. 6. 01:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Egy onerzetes, buta kis tini vagy, ez a helyzet.

Nem tudom miert irsz ki kerdest, ha te qrvara meg vagy gyozodve az igazadrol.

Tobben is irtuk hogy anyukanak joga van meghatarozni hogy kit enged be es kit nem, neked pedig SEMMI jogod ott lenni, te vendeg vagy, akit lathatoan nem latnak szivesen.

Annyi onerzet sincs benned hogy azt mond: bocs, de nekem ez nem kell, majd talalkozunk mashol.

Hogy a baratodat zavarja vagy nem az allando hivogatasod azt nem tudhatod, lehet az anyjanak panaszkodik neha. Senki sem szereti ha allandoan kontrollaljak es a nyakan lognak, eleg komoly gondjaid lehetnek ha ezt nem tudod magadrol.

Meg egyszer egyszeruen osszefoglalva: nincs igazad.

2015. aug. 6. 07:53
 25/25 anonim ***** válasza:
"Nem tudom miert irsz ki kerdest, ha te qrvara meg vagy gyozodve az igazadrol." Talán mert nem az volt a kérdés hogy igaza van-e :) Miért nem olvasod el a kérdést mielőtt válaszolsz?
2015. aug. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!