Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Barátom anyja...

Mit tegyek? Barátom anyja állandóan cseszeget. (lent)

Figyelt kérdés

17(lassan 18) éves vagyok,barátom 22.Az anyjának soha egy rossz szót nem szóltam,mindig köszönök,nem okoskodok,mindent normálisan csinálok.

Már 1 és fél éve együtt vagyunk a barátommal,már az elején is olyanokat mondott rám a hátam mögött hogy a barátom exének a nyomába se érek,meg hogy pióca vagyok(ok,gyakran felhívom a barátom,de neki ehhez mi köze)most is morog ha ott alszok hogy aludjak otthon,minek alszok ott,ha telefonálok és megesik hogy barátom otthon hagyta a telefonját mert pl csak boltba ment akkor mielőtt letenné az anyja azért még elereszt egy fa*zomba már-t és hasonlók.

Én olyan vagyok hogy sokáig tűrök,de utána robbanok,megmondtam ma már a barátomnak is hogy beszéljen az anyjával,mert eddig tűrtem,de ha én is elkezdem ezt a stílust az anyjával szemben amit ő is csinál akkor az nem fog tetszeni...

2015. aug. 5. 23:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja,egyébként is nemsokára nyugdíjas lesz,meg az anyja nem is dolgozik most,lényegében a barátom fizet mindent,szóval neki minimum annyi köze van hogy ki aludjon ott,mint az anyjának,ha nem több...
2015. aug. 5. 23:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha idegesít az barátod anyjának a viselkedése akkor egy dolgot tehetsz. A lehető legminimálisabbra vagyis nullára csökkented a személyes találkozások számát.

Kezd azzal, hogy nem mész többé az anyuka lakásába. Találkozzatok máshol, aludjatok máshol. Nem kell az anyuka otthonába menni, és nem fogod észrevenni a nem tetszését.

Ha a barátod nem veszi fel a mobilt, akkor ne hívd a vonalason. A mobilon úgyis jelezve lesz, hogy hívtad 10x, és a barátod majd visszahív. Nem kell odatelefonálni. Tessék nem keresztezni egymás útját. Sok-sok évig el lehet úgy boldogulni, hogy egyáltalán találkozzatok.

Bár nem helyeslem az anyuka viselkedését, mert én személy szerint azt mondom, hogy a felnőtt gyerekeink életébe ne avatkozzunk bele, majd tanul a saját kárából vagy lehet pont jól dönt. (nekem is van 23 éves fiam)

De azt is tudom, hogy akit nem kedvelünk, azt nem is fogjuk kedvelni. Ehhez meg nem kell anyósnak lenni. Mindenkinél van olyan ember akit ki nem áll. Lehet a barátod anyja valamiért ki nem állhat téged. Ez van, ezzel nem tudsz mit kezdeni, de kívül tudod magad zárni.

2015. aug. 5. 23:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Azért nincs igazad.

Azért mert az anyja nem dolgozik, még az ő lakása, ő otthona. Így igenis joga van eldönteni, hogy ki alszik ott és ki nem. Ha ez nem tetszik neked és a barátodnak, akkor a barátod költözzön el, és az új helyen ő dönthet kit fogad be.

2015. aug. 5. 23:40
 14/25 A kérdező kommentje:

Aludnék nálunk,de barátom nem akarja,azt mondja aludjak én náluk.Hát azt értem hogy akit nem kedvelünk,azt nem kedveljük,én sem kedvelem anyám párját,mégse csesztetem,pedig akkor aszerint a gondolat menet szerint amit írtok ez inkább otthonom nekem mint neki,akkor is ha én nem fizetek semmit.

Nem tiltja egyébként a barátom anyja hogy ott aludjak,megengedi,de mégis morog néha ilyeneket amikor ott alszom.

2015. aug. 5. 23:58
 15/25 anonim ***** válasza:

De én nem értelek téged. Minek nyafogsz ha annak ellenére, hogy tudod utál a barátod anyja, húzza a száját, de te mégis mindig odamész arra hivatkozva, hogy a "barátom mondta aludjak ott"

Ugyan már! Ha zavar az anyuka viselkedése akkor ne a barátod döntsön hanem te. Nem kell oda menni, és nincs szájhúzogatás, nincs nyafogás. Ha meg továbbra is odamész akkor meg ne sírjon a szád.

2015. aug. 6. 00:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Aha,értem,tehát ha oda merek menni ahhoz akivel együtt vagyok,akkor én vagyok a hibás,nem az,aki nem tud viselkedni...
2015. aug. 6. 00:06
 17/25 banánherefőzelék ***** válasza:
Jojo, ne menj oda tobbet. De elotte meg szarj a cipojebe!
2015. aug. 6. 00:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Lényegében akkor vállaljam hogy jóval kevesebbet találkozunk,később,amikor már hidegebb van stb azért mert az anyja nem bír normálisan viselkedni...
2015. aug. 6. 00:08
 19/25 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy manapság minden kérdés alá kötekedni jár mindenki :)
2015. aug. 6. 00:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hát persze :D
2015. aug. 6. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!