Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit p#csás stílusú csaj, lehet normális? Mik a tapasztalaitok?
Van egy lány. Aki kicsit feltűnően öltözködik néha. Hatalmas karika fülbevalók, has villató toppok, rövid szoknyák-nadrágok, élénk vörös- piros rúzsok, hosszú comb csizmák, testhez álló ruhák (van amikor lazábbra veszi).
Egy ilyen lány lehet normális, intelligens? Vagy csak a felszínes, ribisebb csajok öltözködnek így?
Simán lehet.
A karika fülevalón és a combcsizmán kívül az összes többi jellemző rám is, és normális értékrendű nő vagyok, 7 éve komoly kapcsolatban.
Frivol ruhadarab sokak szemében.
Lehet normális, sőt akad egy-két kifejezetten intelligens ismerősöm, aki szereti merészre venni.
Nekem bejön az ilyen öltözködés. Sosem voltam az az ember, aki szerint a külső vonzerőt rejtegetni kéne. A belső értékeiből, lelkéből, elméjéből senkinek nem von le az, hogy mit visel. Viszont sajnos túl sokszor tapasztaltam, hogy akik normálisnak, értelmesnek tartják magukat, azok (részben a negatív megítélés miatt) eléggé kerülik az ilyen öltözködést és külső terén meglehetősen visszafogottak és szürkék (és hiába van összhang belső terén, mégsem igazán mondanám, hogy megmozgatnak "ott lent").
Ki a francot érdekel, kik masztiznak az emberre? :D Szerintem egészséges önbizalommal rendelkező férfi nem fog ilyenen szenvedni.
A párom büszke, ha szexin, csinosan vagyok felöltözve, és látják, hogy vele vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!