Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kicsit p#csás stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit p#csás stílusú csaj, lehet normális? Mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Aki kicsit feltűnően öltözködik néha. Hatalmas karika fülbevalók, has villató toppok, rövid szoknyák-nadrágok, élénk vörös- piros rúzsok, hosszú comb csizmák, testhez álló ruhák (van amikor lazábbra veszi).

Egy ilyen lány lehet normális, intelligens? Vagy csak a felszínes, ribisebb csajok öltözködnek így?

2020. szept. 7. 14:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
54%

Simán lehet.

A karika fülevalón és a combcsizmán kívül az összes többi jellemző rám is, és normális értékrendű nő vagyok, 7 éve komoly kapcsolatban.

2020. szept. 7. 14:19
 2/29 anonim ***** válasza:
46%
Mia baj a combcsizmával??:)
2020. szept. 7. 14:23
 3/29 A kérdező kommentje:
magassarkú combcsizma :D le maradt.
2020. szept. 7. 14:25
 4/29 anonim ***** válasza:
79%

Frivol ruhadarab sokak szemében.

2020. szept. 7. 14:29
 5/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha csak ennyi #4-es akkor az ne tartson vissza pláne ha tetszik is.
2020. szept. 7. 14:32
 6/29 anonim ***** válasza:
58%
Miért ne lehetne?!Így vadászik.
2020. szept. 7. 14:39
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
lehet normális, de akkor a pasinak is annak kell lennie. ha te megnézed őt az utcán, mert csinos, akkor mások is meg fogják nézni. Ha elmegy céges buliba, ottalvósba, hobbitáborba vagy csak simán beszélget egy csomó férfi kollégával, ismerőssel, nehéz lesz nem féltékenykedned. Bár tapasztalatom szerint a ronda és idős nőkre is k.basz.ottul féltékeny a párjuk, pusztán azért mert minden férfi birtokolni akar. Itt csak annyi, hogy a dekoratív nőknek nagyobb a rajongótábora, egy visszafogott öltözködésű nő eltörpül mellette, szóval igen, céges bulin a kanosak az iylen nőre hajtanak rá első körben....
2020. szept. 7. 14:42
 8/29 anonim ***** válasza:
70%

Lehet normális, sőt akad egy-két kifejezetten intelligens ismerősöm, aki szereti merészre venni.

Nekem bejön az ilyen öltözködés. Sosem voltam az az ember, aki szerint a külső vonzerőt rejtegetni kéne. A belső értékeiből, lelkéből, elméjéből senkinek nem von le az, hogy mit visel. Viszont sajnos túl sokszor tapasztaltam, hogy akik normálisnak, értelmesnek tartják magukat, azok (részben a negatív megítélés miatt) eléggé kerülik az ilyen öltözködést és külső terén meglehetősen visszafogottak és szürkék (és hiába van összhang belső terén, mégsem igazán mondanám, hogy megmozgatnak "ott lent").

2020. szept. 7. 14:46
 9/29 anonim ***** válasza:
15%
utolsó, azért nem mozgatnak meg ott lent, mert nincsenek úgy felöltözve? Már megbocsáss, de randira vagy szex előtt simán fel lehet venni olyan cuccokat meg lehet sminkelni merészen is, miért kéne hogy mindenki lássa? Pont ahogy téged szexuális megmozgat egy alulöltözött nő, ugyanúgy megmozgat a többi pasiban is valamit szexuálisan. Miért akarod, hogy mások is a nődre mazstizzanak, miért nem elég, ha csak te látod így?
2020. szept. 7. 14:50
 10/29 anonim ***** válasza:
77%

Ki a francot érdekel, kik masztiznak az emberre? :D Szerintem egészséges önbizalommal rendelkező férfi nem fog ilyenen szenvedni.

A párom büszke, ha szexin, csinosan vagyok felöltözve, és látják, hogy vele vagyok.

2020. szept. 7. 14:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!