Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit p#csás stílusú csaj, lehet normális? Mik a
tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Van egy lány. Aki kicsit feltűnően öltözködik néha. Hatalmas karika fülbevalók, has villató toppok, rövid szoknyák-nadrágok, élénk vörös- piros rúzsok, hosszú comb csizmák, testhez álló ruhák (van amikor lazábbra veszi).
Egy ilyen lány lehet normális, intelligens? Vagy csak a felszínes, ribisebb csajok öltözködnek így?
10-es megírta helyettem is. Miért kéne magam fenyegetve éreznem attól, hogy más férfiak otthon mire matyiznak? Engem az érdekel, hogy én mire izgulok, és (sajnos vagy nem sajnos) a merész stílus ezek közé tartozik. Nem beszélve arról, hogy nálam nem szokott működni, amikor a szürke kis szendeszűz a szex előtti negyed órában próbálja játszani a femme fatale-t - egyszerűen érzem és tudom, hogy ez nem ő, a hétköznapokban sehol sincs olyan kiállása, merészsége, vagánysága, amit most hirtelen próbál előttem megjátszani.
2020. szept. 7. 14:59
13/29 A kérdező kommentje:
170 körül van, és vékonyabb testalkatú. Olyan 58-60 kg lehet.
14/29 anonim válasza:
érdekes amúgy ha bemész akárhova társaságba, szinte mindig csak 1-2 ilyen nőt látni, aki úgymond kiteszi mindenét, a többség normálisa és alkalomhoz illően öltözik. Vajon miért van ez? Miért nem fordítva hogy egy helyen látsz 100ból 90 lenge öltözékű, kirívó csajt és csak 10 pulcsis farmerost? Pedig a kínaiban már fillérekért lehet venni sminket meg picsanacit a legtöbb nő mégsem él a lehetőséggel, max otthon a párjának. Az iylen nők szerencséjére, mert ugye így kitűnhet. Azért egy sztori gálán vagy filmfesztiválokon már jól látni hogy ha sok szép kiöltözött nő egy helyen van, akkor már egyik se különleges és mind egykaptafa nulla szexuális kisugárzással...
15/29 A kérdező kommentje:
14- az a helyzet, hogy nem is áll jól mindenkinek ez a fajta merészség.. nem hiába látni csak 1-2 ilyen nőt egy társaságban..
2020. szept. 7. 15:02
16/29 anonim válasza:
Lehet normalis. Az is lehet, hogy gàtlàsos, önbizalom hiànyos és az öltözködéssel kompenzàlja
2020. szept. 7. 15:03
17/29 anonim válasza:
12-es azért nem tudod, hogy az átlagosan öltöző nők tudnak is valamit az ágyban, mert nincs tapasztalatod velük, esélyt se adsz nekik. Én tök átlagosan öltözöm, való igaz nem is nagyon vesznek észre engem sem a pasik, de jaj annak aki igen. Szó szerint egy perver.z kurv.a vagyok. Egyszer egy külsőre ribiis csaj volt a társaságban és nekem adta elő a szeeexről a dumát hogy az miylen fontos egy kapcsolatban (persze úgy, hogy a pasim is hallja, mert végig az volt a cél), de amit leírt magáról hogy mit hogy kell az kb csak átlagos volt ahhoz képest amit én és ahogy csinálom, mégis úgy kezelt, mintha én vm kis finnyás szűz pinaaa volnék, akit majd kioktathat. Csak kedvesen és szemérmesen mosolyogtam rá....hozzám képest egy nagy nulla volt.
2020. szept. 7. 15:08
18/29 A kérdező kommentje:
hát ne haragudj 17-es, de az hogy te szeretsz mélytorkazni, vagy több dolgot bevállalsz az nem azt jelenti hogy jobb is vagy mint más :))... és ez most független attól hogy hogy néz ki a másik csaj vagy te :D mondani és gondolni bármit lehet.
2020. szept. 7. 15:14
19/29 anonim válasza:
a szexualitás egy nagyon széles kontinuum és sokösszetevős , a tantrikus szextől a perverziókig minden belefér. Nem mondtam hogy jobb vagyok mint más, csak attól a nőtől biztos jobb voltam, aki nálam jobbnak képzelte magát és vagyok oylan jó, mint amit kinéznek egy kihívó öltözködésú nőből is. Én szexuális hipnózist is tudok csinálni és mindig tanulok a szexről, fogásokról, technikákról, igen, még a férfi nemi szervet sem csak külsőleg ismerem, hanem érdekel az anatómiája, a potencia mibeléte és egyebek...nem ez a szakmám, csak érdekel minden, ami a szexxel kapcsolatos.
2020. szept. 7. 15:23
20/29 anonim válasza:
Nekem volt ilyen barátnőm.Csak ő nem érte be kínai cuccokkal.A csizma meg bundavásárlásai eléggé költségesek voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!