Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha úgyis a nők koptatják le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgyis a nők koptatják le a randipartnerüket gyakrabban, miért a férfi fizessen?

Figyelt kérdés

Szerintem a férfinek csak onnantól kellene bevállalnia, az anyagi kiadást, miután kimondták a felek, hogy járnak. Mivel mindig a nő választ, kezében a döntés, lenne rajta kis felelősség az anyagiak felvállalása miatt. Ez megszüntethetné a túlzott válogatást.

Mert jelen helyzetben a férfi a tök bizonytalanért fizet, míg a nő csak gondolkodik, kell-e neki a srác.

2020. aug. 12. 13:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez tényleg szánalmas. Meg akarod adni a randi módját, de fizetni már nem. Ez mi? :D

A nők többsége első alkalommal nem vágyik 3000 forintos salátálra, bőven megteszi egy kávé. Az meg nem több 500 forintnál. Aki ennyit sajnál egy randira, az ne randizzon vagy menjen olyan helyre, ami ingyen van.

Tiszta vicc ez a "jó parti vagyok, megadom a kódját, de nehogy már én fizessek".

Ha és ne gondold már, hogy ha a nőnek kellene fizetni, akkor csak azért összejönne veled, hogy utána meghívd.

2020. aug. 12. 14:32
 32/46 anonim ***** válasza:
88%
Helyes! Akkor legalább nem frusztrál a fizetés kérdése.
2020. aug. 12. 14:34
 33/46 A kérdező kommentje:
Ha jó pasit akartok fizessetek ti! :D
2020. aug. 12. 14:34
 34/46 anonim ***** válasza:
75%

26# Hogy miért megyek el ilyenekkel? Mert neten nem jönnek át a szagok, meg mert azt hiszik, hogy tíz évvel ezelőtti tip top képet teszek ki magamról, tehát azt hiszik, hogy élőben biztos nem nézek ki olyan jól.

Sajnálom ha csalódtak, de erről nem én tehetek. Volt olyan is, aki második randira úgy kicsinosította magát hogy csak néztem, biztos érezte hogy akkor most itt be kéne dobnia magát, különben nem lesz semmi. 22#voltam.

2020. aug. 12. 14:36
 35/46 anonim ***** válasza:
50%
És csodálkozol, hogy miért utasítanak vissza? Kívülről lehetsz vonzó, de amint megismernek menekülnek.
2020. aug. 12. 14:36
 36/46 anonim ***** válasza:
93%

Jobban jársz, ha veszel egy guminőt...

Azt egyszer kifizeted és használod ameddig szeretnéd.

Nem kell meghívni semmire sem🤷🏻‍♀️

2020. aug. 12. 14:37
 37/46 A kérdező kommentje:
Amúgy én már nem randizom, mert ez volt az uccsó csöpp, csak gondoltam kiírom ezt a keserű magányban megfogalmazott gondolatot-ötletet, de meggyőztetek, hogy hülyeség. Aki még akar randizni, hát sok sikert srácok, nem irigyellek titeket.
2020. aug. 12. 14:39
 38/46 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező! Ne foglalkozz az itteni válaszokkal! Általában ugyanaz az 5-10 nyomorék férfigyűlölő nő írogat mindenhova, meg pontoz le minden férfit, csak hogy alázhassa őket, mert az életben meg őket alázták meg és meg vannak keseredve! A legjobb példa, azt írtam egy válaszba, hogy illik a nőnek felajánlani, hogy fizeti a részét: 0 %!! Pár sorral lejjebb egy nő azt írta, hogy ő mindig felajánlja hogy ő fizeti a részét: 100 %!!! Holott ugyanarról beszéltünk! Na ennyit érnek az itteni "nők" véleményei! Zsigerből lepontozzák a férfiakat, magukat meg istenítik. De a legtöbbnek itt még pasija sem volt, és örülne, ha egy büdös hajléktalan is elhívná randizni, azért irkálnak mindenfélét!
2020. aug. 12. 15:01
 39/46 anonim ***** válasza:
89%

Ne randizz olyan gyakran, csak tényleg azokkal, akikkel nagyon jó az összhang. És nem kell drága helyre vinni.

Ne legyél filléreskedő, modortalan, az nem fog segíteni az ismerkedésben.

2020. aug. 12. 15:02
 40/46 anonim ***** válasza:
84%

Én nő vagyok és lepontoztalak, de nem azért mert xy nemű vagy, hanem azért mert nekem továbbra is fura hogy én elhívok valaki mást valahova akkor milyen jogon várnám el hogy ő fizessen az általam választott programért.

2020. aug. 12. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!