Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgyis a nők koptatják le a randipartnerüket gyakrabban, miért a férfi fizessen?
Szerintem a férfinek csak onnantól kellene bevállalnia, az anyagi kiadást, miután kimondták a felek, hogy járnak. Mivel mindig a nő választ, kezében a döntés, lenne rajta kis felelősség az anyagiak felvállalása miatt. Ez megszüntethetné a túlzott válogatást.
Mert jelen helyzetben a férfi a tök bizonytalanért fizet, míg a nő csak gondolkodik, kell-e neki a srác.
Bocs, de ez tényleg szánalmas. Meg akarod adni a randi módját, de fizetni már nem. Ez mi? :D
A nők többsége első alkalommal nem vágyik 3000 forintos salátálra, bőven megteszi egy kávé. Az meg nem több 500 forintnál. Aki ennyit sajnál egy randira, az ne randizzon vagy menjen olyan helyre, ami ingyen van.
Tiszta vicc ez a "jó parti vagyok, megadom a kódját, de nehogy már én fizessek".
Ha és ne gondold már, hogy ha a nőnek kellene fizetni, akkor csak azért összejönne veled, hogy utána meghívd.
26# Hogy miért megyek el ilyenekkel? Mert neten nem jönnek át a szagok, meg mert azt hiszik, hogy tíz évvel ezelőtti tip top képet teszek ki magamról, tehát azt hiszik, hogy élőben biztos nem nézek ki olyan jól.
Sajnálom ha csalódtak, de erről nem én tehetek. Volt olyan is, aki második randira úgy kicsinosította magát hogy csak néztem, biztos érezte hogy akkor most itt be kéne dobnia magát, különben nem lesz semmi. 22#voltam.
Jobban jársz, ha veszel egy guminőt...
Azt egyszer kifizeted és használod ameddig szeretnéd.
Nem kell meghívni semmire sem🤷🏻♀️
Ne randizz olyan gyakran, csak tényleg azokkal, akikkel nagyon jó az összhang. És nem kell drága helyre vinni.
Ne legyél filléreskedő, modortalan, az nem fog segíteni az ismerkedésben.
Én nő vagyok és lepontoztalak, de nem azért mert xy nemű vagy, hanem azért mert nekem továbbra is fura hogy én elhívok valaki mást valahova akkor milyen jogon várnám el hogy ő fizessen az általam választott programért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!