Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgyis a nők koptatják le a randipartnerüket gyakrabban, miért a férfi fizessen?
Szerintem a férfinek csak onnantól kellene bevállalnia, az anyagi kiadást, miután kimondták a felek, hogy járnak. Mivel mindig a nő választ, kezében a döntés, lenne rajta kis felelősség az anyagiak felvállalása miatt. Ez megszüntethetné a túlzott válogatást.
Mert jelen helyzetben a férfi a tök bizonytalanért fizet, míg a nő csak gondolkodik, kell-e neki a srác.
#8 Na, hát én pont így szoktam. Felajánlom, hogy fizetem a részem, amit nem szoktak elfogadni. Ha elfogadja, tudom, hogy nem érdeklem annyira hogy ezt a kávét belém invesztálja, tehát fizetem a részem és valószínűleg ennyi volt. Második randitól viszont mindig komolyan veszem hogy most én hívom meg, mert a múltkor ő hívott. Ez nagyon fontos nekem.
De a kérdésben nem ez van. A kérdésben az van, hogy a férfi csak onnan fizessen, ahonnan tuti járnak. Kvázi vegye meg a nőt.
"ha valaki ennyi pénzt sajnál rám"
Miért, te sajnálod a másikra? Ez egy randi basz.ki, nem lóvásár! Gondolom te is ismerkedni akarsz, ha randizol, ez kölcsönös dolog, nem az van, hogy "na, én a hercegnő ha kegyeskedem elmenni veled, akkor fizess is!". Na az ilyen nővel aki így gondolkodik, menne a halál!
De akkor miért hívnád fizetős randira, ha nem akarsz pénzt költeni? Nem értem egyszerűen.
Első randin minek étterembe vinni egy idegent? :D
Az 500 ft kávéra vonatkozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!