Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgyis a nők koptatják le a randipartnerüket gyakrabban, miért a férfi fizessen?
Szerintem a férfinek csak onnantól kellene bevállalnia, az anyagi kiadást, miután kimondták a felek, hogy járnak. Mivel mindig a nő választ, kezében a döntés, lenne rajta kis felelősség az anyagiak felvállalása miatt. Ez megszüntethetné a túlzott válogatást.
Mert jelen helyzetben a férfi a tök bizonytalanért fizet, míg a nő csak gondolkodik, kell-e neki a srác.
Szerintem ezt az elején úgyis ki lehetne küszöbölni, hogy nem mindenáron fizetős helyre menni.🤷🏻♀️
Úgyis csak ismerkedtek eleinte, miért ne lehetne olyan programot csinálni amiért nem kell a zsebetek mélyére nyúlni, és vitázni azon, hogy ki mit fizessen?
Egyetértek. Soha nem tartottam korrektnek azt hogy az első pár randin , vagy ismerkedés alatt csak a férfi fizessen mert nő vagyok( pláne úgy hogy ha nem is ismer idegenek vagyunk szinte egymásnak) amúgy se preferálom ezeket a régi megszokott dolgokat. Az elején szerintem mindeki fizesse a maga részét utána ha együtt lesznek fizethet a férfi is. Kapcsolaton belül is mindig úgy csináltam hogy vagy a párom fizetett vagy én , soha nem vártam el és nem is szeretem hogy mindig e férfi fizessen
N 26
"Szerintem annak illik fizetni, aki meghívta a másikat. Én legalábbis így tanultam."
De látom a második mondatig már nem jutottál el a "tanulásban"!
Igen, a meghívónak illik fizetni, a nőnek meg (főleg első randin) illik felajánlani, hogy fizeti a sajátját. Pláne ha tudja, hogy úgysem lesz folytatás. Aztán a férfi majd eldönti, hogy elfogadja vagy visszautasítja a felajánlást (Ne pánikoljatok nőcikék, általában elutasítja, hogy a nő fizesse a sajátját)).
Tehetek én róla hogy minden nőt meghív, vagyis futószalagon ismerkedik?
Ha meggondolná hogy kivel érdemes randizni, akkor nem verné magát anyagi csődbe.
Másrészről ez nem igaz hogy a nők koptatják le többször a férfiakat. A férfiak szoktak köddé válni.
Fölöslegesnek érzem ezt a játszmázást, hogy az egyiknek muszáj felajánlania, hogy aztán a másik lebeszélhesse róla. Fizessen a másik, ha elhívott. Legközelebb meg fizetek én, ha én hívom el valahova. Nem vagyok híve a dedózásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!