Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mond ilyet utólag egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet utólag egy férfi a másik félről, akivel ismerkedett?

Figyelt kérdés

Röviden. Ismerkedtünk. Hülyített, majd átvert.

Akkor nagyon kiakadtam rá és elküldtem a francia, elég keményen.

Most meg azt hallottam vissza, hogy mindenkinek azt mondja, hogy egy félőrült csaj üldözi, mert "párszor beszéltünk és többet gondolt bele:D".

Egy nem üldözöm. Már nem beszélünk több hete. Meg pár lényeges infót kifelejt a történetből. Ahhoz, hogy én többet gondoljak, kellett ő is... Miért tesz valaki ilyet vagy mond ilyet utólag másoknak, de komolyan? Milyen ember az ilyen?

2020. aug. 11. 09:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Mert nincs önkritikája. Így fényezi az egóját, hogy letagadja a valóságot. Szerintem szrd le, az ő szegénységi bizonyítványa, ha hazugságot terjeszt.
2020. aug. 11. 09:29
 2/13 Modeler ***** válasza:

Üdv,

Ha 1) Nem üldözöd, akkor lehet más lányra gondolt,nem?

Szerintem szakíts meg kapcsolatokat vele meg az ismerőseivel. (Nyilván ez nem egyszerű ha ilyen közösségben mozogsz[suli/egyéb])

Azon kívül, hogy hülyített lehet még hazudozik is vagy felvág.

2020. aug. 11. 09:30
 3/13 anonim ***** válasza:

A normális emberek nem fognak foglalkozni azzal, amit mond. Egyrészt senkit nem érdekel különösebben, meg úgyis gondolom a haverjainak meséli, próbál felvágni. Hidd el leszarja mindenki néhány perc után, hogy mit ugat. Még a haverjai is.

Ha valami közös ismerősnek mondja, akkor meg igenis mondd el a saját oldaladról is a sztorit, ha felhozzák a témát. Máskülönben fel se vedd az egészet. Ha elkezdesz kapálózni, csak magad alatt vágod a fát. Emelkedj felül ezeken, mert máskülönben megadod neki az örömet. Ne is törődj vele, ismerkedj, randizz mással. Ha beszól valamit nézd levegőnek, mintha nem is ismernéd.

2020. aug. 11. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bosszú, mert kiadtad az útját, és megsértetted az egoját és nem álltál be a sorába. Tök egyértelmű, nem is értem miért kérdés ez számodra.

Az ilyenen csak mosolyogj, többet sem érdemel. Hagy pampogjon, az igazat te tudod, a többi lényegtelen.Önmagáról állít ki az ilyen himnemű szegénységi bizit.Nem rólad. Az okosok ezt tudják..

2020. aug. 11. 09:32
 5/13 anonim ***** válasza:

4+ *Milyen ember az ilyen?

Szint alatti, jellemtelen. Örülj neki, hogy időben kiderült-itt te nyertél-ő vesztett.

2020. aug. 11. 09:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó, de ezt más csajoknak mondja rólam. Nem értem, mit akar ezzel elérni. Gyakorlatilag hülyített, majd az ismerkedés közben meggondolta magát velem kapcsolatban, mert gondolom összejött neki közben másik csaj. Én meg nagyon leoltottam akkor, mert baromira megbántott. De az, hogy ilyeneket mond, úgy hogy már nem is beszélünk, röhej. 🤷🙄
2020. aug. 11. 09:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Menőzni akar a csajok előtt, hogy ő micsoda főnyeremény a női nemnek,még "zaklatják" is miatta.
2020. aug. 11. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
A 7-es jól beszél.
2020. aug. 11. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Ō ilyen. Valószínūleg az ismerōsei is kiismerték már, és jó esetben tapasztalatból tudják, hogy mennyire érdemes komolyan venni a szavát.

Az ilyen emberek saját magukat járatják le a hazugságaikkal, mert egy idō után csak annyit érnek el vele, hogy nem veszik komolyan ōket az emberek.

Lepereg a mūsor, aztán el van felejtve. Értelmes ember nem akad fenn ezen.

2020. aug. 11. 10:00
 10/13 anonim ***** válasza:
35%

Az egyik ezt állítja, a másik azt állítja.

Most csak a te verziódat hallottuk.

Amúgy meg, most te is elhordod mindennek, és gondolom nem csak itt a GyIk-en... szóval kvittek vagytok.

2020. aug. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!