Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgyis a nők koptatják le a randipartnerüket gyakrabban, miért a férfi fizessen?
Szerintem a férfinek csak onnantól kellene bevállalnia, az anyagi kiadást, miután kimondták a felek, hogy járnak. Mivel mindig a nő választ, kezében a döntés, lenne rajta kis felelősség az anyagiak felvállalása miatt. Ez megszüntethetné a túlzott válogatást.
Mert jelen helyzetben a férfi a tök bizonytalanért fizet, míg a nő csak gondolkodik, kell-e neki a srác.
A mellékelt ábra mutatja, hogy a férfiak is ugyanúgy elhívnak random ismeretleneket étterembe. Nem értem, a nők miért "gondolnák meg jobban" ettől.
Azért fizessen a pasi, mert ő hívta meg, és ő a férfi. Fillérbaxókkal egy métert sem megyek. Ha sajnálja tőlem, az azt jelenti hogy nem jövök be neki.
Természetesen ha nem jön be nekem a srác, akkor fizetem a részem. De értelmes pasi ezt nem engedi, mert nem aláztatja porig ezzel magát hogy egy piti kávé árát elfogadjon.
Amennyi randim volt, örüljön a pasi hogy egy ilyen nővel lehetett, én meg csak nézek micsoda szutykok, mosakodatlanul koszosan büdősen magukat hagyva odaesnek a randira minden mindegy alapon. Persze hanyatt esnek, megy a dicsérgetés hogy imádják a finom illatomat.
Azért ez nincs ingyen, vegyék tudomásul.
Szereted megadni a módját, ha megtisztel azzal hogy találkozik veled, de fizetni már nem akarsz. Saját magadnak mondasz ellent.
Amúgy meg sokszor pont a randin derül ki, hogy hiába passzoltatok írásban, élőben nincs kémia. A lány sem tudja előre, hogy le fog koptatni, hidd el, akkor el sem menne. Én továbbra is tartom, hogy első egy-két randin kávé süti bőven elég.
Édesjézus...
Ez már tipikusan az az eset, hogy teljesen mindegy, hogy miket írunk ide neked, mert te már eldöntötted, hogy ennek úgy kell lennie ahogy elképzelted.
Javaslom ezután mikor ismerkedni kezdesz valakivel, már az elején tisztázd le a csajjal, hogy legyen kedves készüljön fel, hogy amíg nem mondjátok ki, hogy egy pár vagytok, addig NEKI, kell fizetnie, mert téged már annyira sokan lehúzkodtak egy-egy randi alkalmával.
Hiszen nem volt adott a lehetőség arra, hogy el menjetek egyet sétálni, vagy hasonló olyan programot keresni, ahol nem fél “vagyont” kell elkölteni.
A nő fizessen mindent, a nő kezdeményezzen, a nő csinálja a házi munkát, mert hát ő a nő, a nő szüljön, de nevelje is, mert ő az anyja. Emellett maradjon tip-top is, mert ő a hibás ha megcsalják, miért hanyagolja el magát, de a gyereket nem veszi át az apa, amíg magával foglalkozna. Egyébként is mit képzel, hogy a fél ház az övé, mert nem csinált semmit, amíg GYES-en volt, csak lógatta a lábát otthon. Nem unjátok már? Akkor legyen férfi pártok, probléma megoldva!
Fizetésnél az fizet, aki elhív, később illik viszonozni. Aki nem viszonozza lapát és kész. Ingyenes egy séta valahol. Aki nem teheti meg, menjen parkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!