Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal aki korábban már volt egyszerre két pasival az ágyban?
Na kérdező, ezzel végképp igazoltál minket, hogy miért NEM szabad veled komoly kapcsolatot tervezni. Aki továbbra is "baráti" viszonyt ápol olyan férfiakkal, akik egyszerre tették bele a fszukat és élvezték tele...
Na azzal finoman szólva sem szabad kezdenie normális férfinak. A hozzászólásaid csak megerősítették, hogy cafat vagy, semmi több.
Látom magam előtt a későbbi szituációt.
"Sziasztok, ő itt Sándor, a barátom. Sándor, had mutassam be neked a haverjaimat, Tamást és Kristófot. Esküszöm csak egyszer dugtam velük, és bár hármasban történt, de volt rajtuk gumi."
De kérdező, azt csinálsz, amit akarsz. Mondom, keress olyan pasit, akit ez nem érdekel.
Azért remélem, hogyha valami komoly alakulna, megmutatod a pasasnak ezt a kérdést!
😂😂😂😂😂
A legrosszabb a múltamban, hogy nem fizettem a villanyszámlát egy alkalommal és jártam az addig jó barátommal, akivel a kapcsolat után már nem is nagyon beszéltünk, tiszteletben tartva egymás érzéseit és jövőbeli kapcsolatait.
Ne próbáld már mosdatni ezt a fertőt te szerencsétlen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!