Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?

Én alapvetően nem vagyok annak ellene, hogy ha a partner szól a másik félnek, ha nem jó irányba mennek a dolgok. Sőt. Nem hiszem, hogy ha osszejövünk egy normál testalkatú emberrel, akkor pár év múlva szó nélkül tűrni kellene, hogyha malac méretűre hízik. De tényleg nem érted, hogy ez nem az a kategória, és amit kérni akarsz tőle, az gáz?
1. Nem vagytok együtt. Te már akkor teljesen meg akarod változtatni, mikor még gyakorlatilag közötök sincs egymáshoz.
2. 10-15 kg izom felszedése egy embertől egyszerűen nem várható el. Ez marha sok. Iszonyat sok idő, energia, pénz, és nem utolsó sorban: ha nem olyan a genetikája, akkor ez fehérjeporok meg doppingszerek nélkül eselytelen. És akármennyire is trendi, a feherjeporok sem olyan marha egészségesek. Pláne, hogy fogalmad sincs, miért olyan vékony, amilyen. Simán lehet bárki felszívódási zavara, de lehet olyan betegsége is, ami miatt mondjuk nem kellene kétpofára zabálni a fehérjét. (nekem pl. egy vesém van, nem terhelhetem túl).
3. Te nem egy könnyen teljesíthető, egészséges életmódot vársz el tőle, pl. hogy heti 2-3 alkalommal mozogjon valamit és relatíve egészségesen táplálkozó, hanem olyan mértéjű életmódváltást, ami a legtöbb embernek marhára nem fér bele az életébe. És mindezt nem pár hónapig, hanem élete végéig. Ha valaki erre nem nyitott magától, akkor a kedvedért sem lesz az.
4. Egy alkalom személyi edzővel minimum 2 ezer forint, ennél csak drágább lehet. Ha 15-20 kg izmot akar felszedni, az minimum heti 2, de inkább 3 személyi edzős alkalom. Egy kondibérlet emellé legalább 7500 forint. Ha jól számolom ez egy hónapra alsó hangon 23500 forint, de ez nagyon nagyon az alja. Plusz a kaja és a fehérjeporok. Szerinted mennyire korrekt dolog elvárni, hogy a kedvedért ennyi pénzt kiadjon egy olyan dologra, ami csak miattad van?

1. Még valóban nem, de szerintem hamarosan össze fogunk jönni, forr közöttünk a levegő. Múlt alkalommal is majdnem lekapott.
2. Nem muszáj fehérjeport fogyasztani, fehérjedús étkezéssel is be lehet vinni a kellő mennyiséget. Valóban okozhat vesekárosodást, de ahhoz nagyon nagy mennyiséget kell huzamsabb ideig fogyasztani. Lassan 8 éve fogyasztok fehérjeport, sosem volt tőle semmi bajom. Nagyon sokféle van már a piacon, mindenki meg tudja találni a neki megfelelőt. Nincs tudomásom róla, hogy bármilyen egészségügyi problémája lenne, de a labor után úgyis kiderül, hogy minden rendben van-e.
3. 8 éve így élek, mellette dolgozom, semmilyen terhet nem jelent, őt is szívesen bevezetném ebbe a világba. Nem tudom, hogy nyitott lenne-e rá, mert nem beszélgettünk még ilyesmiről, nem akartam ezzel lerhanni.
4. Picit alulbecsülted az árakat, mindenre inkább a dupláját mondanám. Én ezt úgy fogom fel, mint egy befektetést az egészségem érdekében. Mások ennyi pénzt simán elszórnak marhaságokra, mint cigi, kávé, pia, én nem fogyasztok soha ilyeneket.

Olvasom, értem rögtön: "a lenti dolgot" LOL
Erre mi fogad?? Pedig lehet jobb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!