Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy állnátok hozzá, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus a fiú, az arca is nagyon tetszik, viszont nagyon vékony, mindössze 73 kg 192 cm-hez. Nekem a szálkás vagy izmos pasik tetszenek. Szeretném, ha elkezdene konditerembe járni és felszedne kb. 20-25 kg-ot. Támogatnám benne, főznék neki és én is járok edzeni, így mehetnénk közösen is.

2020. júl. 29. 14:32
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően nem vagyok annak ellene, hogy ha a partner szól a másik félnek, ha nem jó irányba mennek a dolgok. Sőt. Nem hiszem, hogy ha osszejövünk egy normál testalkatú emberrel, akkor pár év múlva szó nélkül tűrni kellene, hogyha malac méretűre hízik. De tényleg nem érted, hogy ez nem az a kategória, és amit kérni akarsz tőle, az gáz?

1. Nem vagytok együtt. Te már akkor teljesen meg akarod változtatni, mikor még gyakorlatilag közötök sincs egymáshoz.

2. 10-15 kg izom felszedése egy embertől egyszerűen nem várható el. Ez marha sok. Iszonyat sok idő, energia, pénz, és nem utolsó sorban: ha nem olyan a genetikája, akkor ez fehérjeporok meg doppingszerek nélkül eselytelen. És akármennyire is trendi, a feherjeporok sem olyan marha egészségesek. Pláne, hogy fogalmad sincs, miért olyan vékony, amilyen. Simán lehet bárki felszívódási zavara, de lehet olyan betegsége is, ami miatt mondjuk nem kellene kétpofára zabálni a fehérjét. (nekem pl. egy vesém van, nem terhelhetem túl).

3. Te nem egy könnyen teljesíthető, egészséges életmódot vársz el tőle, pl. hogy heti 2-3 alkalommal mozogjon valamit és relatíve egészségesen táplálkozó, hanem olyan mértéjű életmódváltást, ami a legtöbb embernek marhára nem fér bele az életébe. És mindezt nem pár hónapig, hanem élete végéig. Ha valaki erre nem nyitott magától, akkor a kedvedért sem lesz az.

4. Egy alkalom személyi edzővel minimum 2 ezer forint, ennél csak drágább lehet. Ha 15-20 kg izmot akar felszedni, az minimum heti 2, de inkább 3 személyi edzős alkalom. Egy kondibérlet emellé legalább 7500 forint. Ha jól számolom ez egy hónapra alsó hangon 23500 forint, de ez nagyon nagyon az alja. Plusz a kaja és a fehérjeporok. Szerinted mennyire korrekt dolog elvárni, hogy a kedvedért ennyi pénzt kiadjon egy olyan dologra, ami csak miattad van?

2020. júl. 29. 15:45
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
És most nézem, hogy az elvárás nem is 10-15, hanem 20-25 kg. Az elírásokért bocs, az autocorrect javítgat.
2020. júl. 29. 15:48
 43/55 A kérdező kommentje:

1. Még valóban nem, de szerintem hamarosan össze fogunk jönni, forr közöttünk a levegő. Múlt alkalommal is majdnem lekapott.

2. Nem muszáj fehérjeport fogyasztani, fehérjedús étkezéssel is be lehet vinni a kellő mennyiséget. Valóban okozhat vesekárosodást, de ahhoz nagyon nagy mennyiséget kell huzamsabb ideig fogyasztani. Lassan 8 éve fogyasztok fehérjeport, sosem volt tőle semmi bajom. Nagyon sokféle van már a piacon, mindenki meg tudja találni a neki megfelelőt. Nincs tudomásom róla, hogy bármilyen egészségügyi problémája lenne, de a labor után úgyis kiderül, hogy minden rendben van-e.

3. 8 éve így élek, mellette dolgozom, semmilyen terhet nem jelent, őt is szívesen bevezetném ebbe a világba. Nem tudom, hogy nyitott lenne-e rá, mert nem beszélgettünk még ilyesmiről, nem akartam ezzel lerhanni.

4. Picit alulbecsülted az árakat, mindenre inkább a dupláját mondanám. Én ezt úgy fogom fel, mint egy befektetést az egészségem érdekében. Mások ennyi pénzt simán elszórnak marhaságokra, mint cigi, kávé, pia, én nem fogyasztok soha ilyeneket.

2020. júl. 29. 16:02
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
43 Érthető, hogy neked ez fontos. De azt ne állítsd már, hogy 20-25kg felesleges izom az majd a srác egészségét szolgálja. Ennek az esztétikán kívül semmi más haszna nincs.
2020. júl. 29. 16:10
 45/55 A kérdező kommentje:
Testalkatához képest ilyen súllyal nagyon vékony. Az edzéssel az izmosodás mellett lenne egy mindennapi rutin is az életében.
2020. júl. 29. 16:15
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
45 Vannak vékony alkatú emberek. Ettől még nem lesz beteg. Kivéve ha bélférges, vagy orvos megállapítja, hogy van valami felszívódási zavara.
2020. júl. 29. 16:18
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, ne jöjj össze vele. Ennyi a történet. Előadhatod neki, de kb full ismeretlenül, csupán vonzalmi alapon több, mint pofátlanság. Nem mindenki akar, vagy tud, ilyen életmódot folytatni. Ha bele is megy, simán benne van a pakliban, hogy pár hónapon belül elege lesz, és inkább hagy a fenébe. Feleslegesen húzzátok egymás idejét.
2020. júl. 29. 16:21
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mondod, ez nem az egészséges kategória. Az egészséges az, ha mondjuk heti 3-szor sportol valamit, ami neki jó, meg mellette egészségesen eszik. És oké, hogy neked erre belefér havi 50-60 ezer, másnak meg nem.
2020. júl. 29. 16:26
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van erre saját példám. Tavaly nyáron 13 kilóval több voltam. Osszejottem egy sráccal, aki egy kis idő után elkezdte mondogatni hogy milyen kövér vagyok, hájas a hasam, lapos a seggem, szex közben nem akarta hogy fölül levetkozzek. Addig addig alazott hogy lefogytam, de azzal párhuzamosan ki is dobtam a picsába. Tény hogy így jobban nézek ki. De az hogy ő meg akart változtatni annak ellenére hogy már akkor is rajtam volt az a felesleg mikor osszejottunk annyira kiabranditott hogy fel tudtam volna rúgni. Azóta meg persze teperne meg rosszul van hogy most már nem érdekel mert 100 másik pasi közül valogathatok. Te is ugyanolyan hulladék vagy. Majd megadom a telefonszamat, megerdemlitek egymást.
2020. júl. 29. 16:47
 50/55 anonim ***** válasza:

Olvasom, értem rögtön: "a lenti dolgot" LOL

Erre mi fogad?? Pedig lehet jobb lenne!

2020. júl. 29. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!