Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?

Ja kérdező, gondolj már bele, egy ducibb nőnek hogy esne, ha azt mondanák neki, hogy fogyjál le 20 kilót, mert úgy sokkal nőiesebb vagy.
Szerintem a nő megsértődne, a pasi meg el lenne küldve a halál fszára, hogy ha nem tetszik, mehet isten hírével. Na ez kb. ugyanaz a kategória.

"amivel az egészségét veszélyezteti."
És honnan tudod, hogy nem veszélyeztetnéd ezzel az egészségét?

Ja, csak azt elfelejted, hogy minden ember más. Más a genetikája. Esetleg teljes egészségügyi állapotfelmérést is kértél tőle? És mi van, ha nem emelhet hatalmas súlyokat?

ui.: Nem lehetsz jó párkapcsolatra, ha már azonnal meg akarod változtatni a másikat. Ember, te az eszednél vagy?
Remélem ott fog hagyni téged, ha van egy kis esze. A magadfajtákból szokott lenni a vérmes házisárkány!

"Nem csak miattam, saját maga miatt is, sokkal férfiasabb lenne, ha nem lenne ennyire egyszálbél."
Na, itt ugrott ki a nyuszi a bokorból, ugyanis ez a dolog amit te most itt felhoztál, az bizony csak és kizárólag miattad lenne!!! Úgyhogy innentől kezdve jobb, ha nem hazudsz magadnak.
Mondok egy példát: én nem kívánom szexuálisan a duci hölgyeket, éppen ezért az elég hülyén adnál ki magát, hogy összejövök egy duci hölggyel és azzal indítanék, hogy figyeljen iszonyúan foglak kívánni, és ráadásul nemcsak miattam, hanem miattad is, de légyszíves fogyj le gyorsan 25 30 kg- t...
ehelyett eleve nem is ismerkedem olyan szándékkal duci hölgyekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!