Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus a fiú, az arca is nagyon tetszik, viszont nagyon vékony, mindössze 73 kg 192 cm-hez. Nekem a szálkás vagy izmos pasik tetszenek. Szeretném, ha elkezdene konditerembe járni és felszedne kb. 20-25 kg-ot. Támogatnám benne, főznék neki és én is járok edzeni, így mehetnénk közösen is.2020. júl. 29. 14:32
21/55 anonim 

válasza:

Max annyit kerhetsz h sportoljon,max 5-6 kilot fel tud szedni. De ha gyors az anyagcsereje akkor vekony marad mindig.
25kg az nagyon sok valtozas!
Meg ha még vmi csoda folytan fel is pakolna ugy ott hagyna teged mint a sicc egy masik noert ha igy allsz hozzá.
22/55 anonim 

válasza:

Te hülye vagy? Nőként kérdezem. 5 éve vagyok a férjemmel, előfordult néha egy-egy olyan mondat, mint "nőtt a hasad, kéne vele valamit kezdeni". De ti még csak nem is jártok, alig ismered a pasit és máris full meg akarod változtatni. Ha pár hónap múlva/jövőre felhozod, hogy szerinted tök jó lenne, ha kicsit sportolna, abba lehet, hogy belemegy. Ha holnap odaállsz elé, hogy elviszed laborba, összeállítasz neki egy étrendet és egy edzéstervet, mert SZERINTED izmot kéne építenie, hát jó eséllyel elküld a faszba.
23/55 anonim 

válasza:

És a labort meg a személyi edzőt fizetned neki?
25/55 A kérdező kommentje:
Háziorvos által laborba adott beutaló ingyenes. Személyi edzőt fizetné magának is szerintem. Volt olyan párom, aki 63 kg volt 18 évesen, évek óta 106 kg és tartja a súlyát. Mindenki tudja formálni az alkatát, csak akarat kérdése.
2020. júl. 29. 15:01
26/55 A kérdező kommentje:
Szoktam főzni magamnak mindennap, semmiből nem állna dupla adagot csinálni, ha szeretné, akkor főzök neki is.
2020. júl. 29. 15:01
27/55 Ypszilon1980 

válasza:

Egyrészt kijelenteném az elején, hogy jó, oké, de akkor te fizeted. Másrészt, ha tényleg összejön a terv és férfiasabb lennék, tuti otthagynálak,ráadásul lenne más jelentkező az tuti.
28/55 anonim 

válasza:

Szerintem csináltass szilikon csöcsöket inkább.
29/55 anonim 

válasza:

" Személyi edzőt fizetné magának is szerintem."
Aham, szóval még ő fizessen, mert te meg akarod őt változtatni.
És mi van, ha neki így jó, ahogy van és nem akar izmos lenni?
Egyszer jól pofán kéne téged b..szni, hogy észhez térjél! De most komolyan.
Legyen a foglalkozásod fitnesz edző, vagy személyi edző, de ahhoz NINCS JOGOD, HOGY BELESZÓLJ MÁSOK ÉLETÉBE, HA Ő NEM KÉR MEG RÁ TÉGED!
30/55 Ypszilon1980 

válasza:

Látom ez nem is egy kérdés volt, hanem kijelentés, csak nem értem miért kérdezed itt, ha már ez el van döntve a fejedben? Itt nem fogjuk tudni megmondani, hogy ő mit reagálna erre, de az itteni hozzászólásokból sejthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!