Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy állnátok hozzá, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus a fiú, az arca is nagyon tetszik, viszont nagyon vékony, mindössze 73 kg 192 cm-hez. Nekem a szálkás vagy izmos pasik tetszenek. Szeretném, ha elkezdene konditerembe járni és felszedne kb. 20-25 kg-ot. Támogatnám benne, főznék neki és én is járok edzeni, így mehetnénk közösen is.

2020. júl. 29. 14:32
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
76%

Nyilván hülyeség amit akarsz, de nyújtanék egy másik szemszöget. Azt mondod te évek óta edzel, van már egy alakod és izomzatod, érdekel ez a téma. Na most a fiktív helyzetben én többet edzek mint te, röhögök rajtad hogy a nők között is milyen vékonyan nézel ki, hisz aki igazán edz, annak már rég +15-20 kiló izomzata van. Egyszerre szégyenítenélek meg téged, jelezném hogy a tudásod és kitartásod egy nulla, tenném semmissé az eddigi munkádat és utasítanálak arra, hogyha akarsz valamit, akkor szépen elkezdesz értelmesen mozogni.

Jól hangzik?

2020. júl. 29. 15:08
 32/55 Ypszilon1980 ***** válasza:
#31: ez kemény, erre nem is gondoltam.
2020. júl. 29. 15:16
 33/55 A kérdező kommentje:

Nincs szükségem szilikonmellekre, genetikailag nagyok a mellem.

Az edzésem látszik a testalkatomon, nem vagyok vékony, tónusosan izmos vagyok, így ezzel nem tudnál megszégyeníteni.

2020. júl. 29. 15:18
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Ő meg akkor napi szexet fog kérni cserébe. Nem fájhat a fejed, nem utasíthatod el. Akkor kell a rendelkezésére állnod amikor csak akar.

A gumit ő fogja venni.

na benne vagy?

2020. júl. 29. 15:18
 35/55 anonim ***** válasza:
Térdelj és szeress!
2020. júl. 29. 15:21
 36/55 A kérdező kommentje:
Napi szexszel nem lenne semmi bajom, szerintem alap egy jól működő kapcsolatban. Nem én vagyok az a típus, aki mindenféle hamis indokkal visszautasítja a másikat. Sőt, szeretem én is kezdeményezni az aktust.
2020. júl. 29. 15:21
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a kérdező végig itt van órákig, és félpercenként frissít, csak hogy írhasson valami provokálót, vagy magát fényezze, hogy ezzel is csak vitát szítson, olyankor már látszik, hogy egy troll kamu kérdés. Lapozzunk.
2020. júl. 29. 15:27
 38/55 A kérdező kommentje:
Kapok e-mailt, ha jött új válasz, azt meg jelzi a telefonom, nem frissítek félpercenként. Válaszolok a felvetéseitekre, nem kitaláció a kérdésem.
2020. júl. 29. 15:30
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. Te nem válaszolsz, hanem direkt szembeszegülsz mindenkivel, meg még provokálsz is, csak hogy tovább írjanak. Na talkarodj, unalmas.
2020. júl. 29. 15:32
 40/55 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem provokálok senkit, veled van a baj, ha ezt így éled meg.
2020. júl. 29. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!