Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?

Nyilván hülyeség amit akarsz, de nyújtanék egy másik szemszöget. Azt mondod te évek óta edzel, van már egy alakod és izomzatod, érdekel ez a téma. Na most a fiktív helyzetben én többet edzek mint te, röhögök rajtad hogy a nők között is milyen vékonyan nézel ki, hisz aki igazán edz, annak már rég +15-20 kiló izomzata van. Egyszerre szégyenítenélek meg téged, jelezném hogy a tudásod és kitartásod egy nulla, tenném semmissé az eddigi munkádat és utasítanálak arra, hogyha akarsz valamit, akkor szépen elkezdesz értelmesen mozogni.
Jól hangzik?

Nincs szükségem szilikonmellekre, genetikailag nagyok a mellem.
Az edzésem látszik a testalkatomon, nem vagyok vékony, tónusosan izmos vagyok, így ezzel nem tudnál megszégyeníteni.

Ő meg akkor napi szexet fog kérni cserébe. Nem fájhat a fejed, nem utasíthatod el. Akkor kell a rendelkezésére állnod amikor csak akar.
A gumit ő fogja venni.
na benne vagy?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!