Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha egy lány a lenti dolgot kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus a fiú, az arca is nagyon tetszik, viszont nagyon vékony, mindössze 73 kg 192 cm-hez. Nekem a szálkás vagy izmos pasik tetszenek. Szeretném, ha elkezdene konditerembe járni és felszedne kb. 20-25 kg-ot. Támogatnám benne, főznék neki és én is járok edzeni, így mehetnénk közösen is.2020. júl. 29. 14:32
1/55 anonim 

válasza:

A pasi helyében nem kérnék belőled. Nem azért, mintha nem próbálnám ezt ki...csak felmerülne bennem, hogy miért akarsz egyből megváltoztatni? És mi lesz, ha nem tudok annyi súlyt felpakolni, csak vagy 5-10 kilót max? Akkor majd nem fogok tetszeni és az edzőteremben mindig a többi pasit fogod stírölni?
2/55 anonim 

válasza:

Az a lényeg, hogy a fiú mit mond.Add elő neki, aztán kiderül.
4/55 anonim 

válasza:

Ja, egyébként 20-25 kg szálkás izomzat építése az több éves munka, utána megtartani még több munka. Te házasodni is akarsz egyből? Vagy miért vállalná be, hogy éveket dolgozik azért, hogy esztétikailag jobb legyen a teste?
5/55 anonim 

válasza:

Vagy fogadd el így, vagy engedd el! Ennek nem lesz jó vége, vagy te leszel mindig elégedetlen, vagy ő megy tönkre ebben lelkileg.
Te fogynál az ő kedvéért 10 kilót? Vagy híznál, ha azt kéri? Neked se esne jól.
6/55 A kérdező kommentje:
Nem csak miattam, saját maga miatt is, sokkal férfiasabb lenne, ha nem lenne ennyire egyszálbél.
2020. júl. 29. 14:38
7/55 Ypszilon1980 

válasza:

Ha az izmos pasik tetszenek, akkor ismerkedj olyannal. Elsőre ilyet mondana nekem csaj, elhajtanám az tuti, full gáz.
8/55 A kérdező kommentje:
Nem fogyásról vagy hízásról van szó, hanem izomépítésről. Ha engem kérne valami változtatásra, akkor belemennék, hacsak nem valami marhaság lenne (pl. szájfeltöltés, fenékimplantátum és társai).
2020. júl. 29. 14:40
9/55 anonim 

válasza:

Nem maga miatt, miattad. Ha szüksége lenne erre, akkor már rég ilyen lenne. Más nőnek lehet, hogy így is elég férfias és vonzó. Nagy esély van rá, hogy elköszön tőled. De próbáld meg.
10/55 anonim 

válasza:

Kérdező, nőként tanácsolom neked, hogy hagyd őt békén. Ha nem fogadod el őt így, ahogy van, akkor nincs keresnivalót egymáshoz.
Mi lenne, ha ő meg azt kérné, hogy hízzál 20 kg zsírt, mert neki meg a molett nők tetszenek?
A kapcsolat első számú alapja, hogy SOHA NEM VÁLTOZTATJUK MEG SAJÁT KÉPÜNKRE A MÁSIKAT!
Ha nem tetszik külsőre, akkor lapozz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!