Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 4-es metrón fotóztam ma a Keletinél, amikor megláttam egy lányt. A lányt. Végig egymás arcába néztünk. Bővebben lent, hogy állnátok neki keresni?
Tündérmesébe illő jelenet. :D
Sok sikert!
Ugyanilyen időpontokban jelenj meg minden nap ott.
Adj fel hirdetést a rádiókba, hogy ekkor láttad ott, adj személyleírást róla és kérd, hogy olvassák be. Mondd hogy nagyon fontos dolog miatt keresed.
A másik: Facebookon hirdesd meg és kérd, hogy osszák meg minél többen. Hátha eljut hozzá.
#8-as vagyok:
Ja és még egy valami: próbáld meg besaccolni a korát. Ha olyan 25 éves lehet maximum, akkor a közelben lévő egyetemekre is menj szépen be és nézelődj bőszen ott. Kérdezgesd a diákokat....
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Hetesnek: írni fogok mindenképp, remélem, hogy a sikerről. :)
Szerintem 21-22 körül van, Arra is gondoltam, hogy iwiw-en (tudom, maradi :D ) végignézem az összes budapesti 20-24 év közötti fényképes lányt, de szerintem nem lenne meg. Holnap 13:00 - 14:00 között a Keletinél leszek, ha valaki szeretne ott lenni a "lesen", írjon bátran. Legalább unatkozni nem fogok. :)
19 éves vagyok, nem harapok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!