Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok, akik a hagyományos értékítélet szerint csúnyácskák, szépnek látják egymást, vagy egyszerűen elfogadják egymás hibáit?
Szerintem szépnek látják egymást.
Nekem van egy ilyen ismerősöm :) És őszintén szépnek látják egymást a párjával. Legalábbis a külvilág felé nagyon ezt sugározzák, de nem hiszem, hogy megjátszanák magukat.
Sztem egyéni dolog ez, szép ember is láthat szépnek csúnya illetőt akkor ha szerelmes. Plusz lehet hogy elfogadja a másik hibáit.
Másrészt meg csúnya ember is képes mindig "jobbra" vágyni, én is voltam sajnos így, hogy volt barátnőm, aki jól nézett ki, de mégis belsőre nem volt meg az a plusz és ezért mindig másra vágytam legbelül.
Voltak ugyan kapcsolataim régebben is de ettől függetlenül:
Engem a férjemen kívül soha senki nem tartott szépnek, mivel nagyon nem vagyok az a kategória... a szó általános értelmében. Sőt, még a családom se érti hogy választhatott engem....Nyilván ez ízlés kérdése is egyébként...
Ő mégis szépnek lát, és ezt a fizikai vonzalma is bizonyítja, amit nem lehet letagadni...és megjátszani sem... amikor egy ártatlan csóktól, egy öleléstől, vagy akár egy két nyakpuszitól úgy vigyázzba áll a szerszáma hogy öröm nézni:)
Én meg simán olyan helyesnek látom őt amilyen, mert tényleg az. Nem csak szerintem...
Szóval nála ez a dolog tényleg működik, szerelmes a lelkembe, és fizikai vonzalmat érez irántam emiatt, mert így szépnek látja a külsőmet is. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!