Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetnek kellemetlen meglepetések élő találkánál, ha volt már képcsere, videochat, egymás magasságát is tudják a felek, több hónapos netes beszélgetés megvolt?
mitől is félsz vagy most mi is van??
ha el akarsz menni elmész és nem teszel fel ilyen kérdéseket se nekünk se magadban..
ha már így gondolkodsz a dolgon biztos valami lesz ezen a "randin".. nem tudom mit kell ezen komplikálni elmész jól elvagytok hazajössz/ttök és kész...
Engem a legnagyobb csalódás azért ért ami kívülről nem látszott. Olyan büdös volt 2 srácnak is a szája, hogy majdnem hánytam...nem vicc.
Ezek közül az egyik mint kiderült, csak szexkapcsolatot akart volna, ezt a találkán mondta. Mert hogy már 1 hónapja van csaja....:D
Elküldtem a francba.
Illetve volt még egy srác, vele is több hónapig beszéltem. Találkoztunk, ott bevallotta, hogy pasikkal is lefekszik. Na ez mellbe vágott egy kicsit....így nem jöttem vele össze.
Viszont annak ellenére, hogy volt csalódásom, imádom a netes ismerkedést. Annak köszönhetem, hogy megtaláltam az igazit 24 évesen. A férjemet:)
27/N
Lehet rágózni:)
Én is mindig aggódtam, hogy büdös lesz a szám, mert a fogmosás íze egy idő után elmúlik...szóval rágózok. Nem kell feltűnően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!