Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.

Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!

Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.

2010. aug. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon valószínű, hogy miattad ment hátra.

Akkor kellett volna lépned, pl még egy mosollyal. Ha megint látod a buszon, ne késlekedj és te is állj közelebb hozzá.

A lányok nem szeretik a nyámnyila, félénk pasikat. Persze a túlzott kezdeményezés sem jó.

18/L

2010. aug. 1. 22:34
 52/58 A kérdező kommentje:

Biztosan nem látom már azt a lányt:(

Ha ezt tudtam volna hogy tetszem neki persze hogy odamentem volna hozzá.

2010. aug. 1. 22:44
 53/58 anonim válasza:
Mutatsz egy képet magadról? Légyszi!
2010. aug. 2. 01:01
 54/58 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet mutatni mert a napisz*rra kerülne vagy hasonló oldalra:D

Akik segítettek a válaszukkal azoknak köszönöm:)

Akik pedig lehülyéztek, holott ők is voltak kezdők és bizonytalanok azok meg igazi szemetek, kívánom, hogy nekik is így segítsenek ahogy ők nekem!

Várom még a normális válaszokat:)

2010. aug. 2. 01:14
 55/58 anonim ***** válasza:
Szerintem is rosszul méred fel a helyzetet. Ilyen hozzálással lehet hogy a külsőd tetszene valakinek, de a belsőd nem. Javítanod kéne önmagadon, és nem a külsőségekre gondolok. A fiúk dolga a kezdeményezés és hogy mért tehetik meg a nők hogy várnak a férfiakra és te mért nem teheted meg hogy várj a lányra? mert minden jel arra mutat hogy fiú vagy. márpedig te sajnos fiúként akaratlanul magadra válaltad a kezdeményező dolgot. És én is visszautasítottam jó pár fiút, és láttam nőket akik szintén visszautasítottak fiúkat. És a srácok nem rokkantak bele, két perc múlva ott fűzték a másik csajt. Gyerekes vagy, változtass a felfogásodon. Sok szerencsét!
2010. aug. 3. 17:58
 56/58 anonim ***** válasza:
Aki mosolyog,és szemez veled az tuti nem utasít majd vissza..És ha tényleg olyan jóképű vagy,és dolgozol a testeden,akkor miért nem próbálkozol?Ez az engem ne utasítson vissza senki k*rva nagyképű volt..Hát nem is fog senki visszautasítani,de barátnőd se lesz...Mi ez hogy a mai pasik azt várják el hogy a lány menjen oda???Oda is fog menni majd 1-2 plázapi*sa..Normális lány nem fogja elkérni a számodat,ne is várd..!!!
2010. aug. 4. 16:48
 57/58 anonim ***** válasza:

"És a srácok nem rokkantak bele, két perc múlva ott fűzték a másik csajt."

Igen ez aztán nagyon komoly és férfihoz méltó viselkedés. De a lánynak is sok esze lehet, akit 2 perc után be tud fűzni egy ilyen hímr*ngyó, már bocs.

2010. szept. 12. 19:45
 58/58 anonim ***** válasza:
Bocs uccsó most miről beszélsz? :D Mit kötöszködsz b*zdmeg? Semmi értelme nem volt annak amit leírtál úgyhogy inkább kussolj.
2010. szept. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!