Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.

Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!

Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.

2010. aug. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kicsi a szerszám, azért félénk
2010. aug. 1. 21:28
 22/58 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállásal soha nem fog téged senki leszólítani
2010. aug. 1. 21:32
 23/58 A kérdező kommentje:

Nem kicsi.

Akkor nem lehet barátnőm:(

Akik meg azt írták hogy hülye vagyok azok kapják be, gondolom nektek sem tetszik ha egy lány megaláz titeket, vagy ti örültök ha valaki elutasítja a személyeteket?Mert én nem.

2010. aug. 1. 21:37
 24/58 A kérdező kommentje:
Miből merítsek önbizalmat?A lányoknak könnyű mert hozzájuk mennek oda és akkor ebből tudják, hogy vonzóak valaki számára, de én nem kapok semmilyen visszaigazolást, ha nem jönnek oda hozzám akkor persze hogy nincs önbizalmam mert tudom hogy senkinek nem vagyok vonzó:S
2010. aug. 1. 21:40
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
azt döntsd el magadban,hogy lány vagy-e vagy fiú?
2010. aug. 1. 21:46
 26/58 A kérdező kommentje:
Ez nem kérdés, fiú!
2010. aug. 1. 21:46
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
XD
2010. aug. 1. 21:47
 28/58 A kérdező kommentje:
Akkor azokhoz a csajokhoz menjek oda akik szemeznek velem és mosolyognak?És mi van ha még is elutasítanak vagy bunkók lesznek velem?
2010. aug. 1. 21:48
 29/58 anonim ***** válasza:
87%
bunkó. bunkó vagy már bocs és nagyképű öntelt! nem azért, de általában a férfiak szokták leszólítani a nőket... micsoda világban élünk?? ha egy pasi nem elég bátor hozzá hogy leszólítson egy nőt, akkor a nő meg sem érdemli... istenem, mindig benne van hogy elutasít valaki! miért, te nem utasítanál el egy tök ronda, kövér buta (meg ilyenek) nőt?? :D ezeket kiküszöbölheted, ha te kezdeményezel... annál nagyobb kihívás!! :D lehet hogy egy csomó nő mellett elmentél, azt várva hogy kezdeményeznek de csak túl félénkek voltak. amúgy meg várd ki a magad idejét, nem kell mindig csak Őt keresni. lazíts
2010. aug. 1. 21:52
 30/58 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. amúgy meg nem csak a küldő számít, hanem a belső talán még fontosabb is. legalábbis én nem szívesen járnék egy jólkinéző pasival aki tök kretén... nem tudom, nem ismerlek, nem akarok semmit sem mondani, de add önmagad!
2010. aug. 1. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!