Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.

Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!

Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.

2010. aug. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy buszozol, hol a kocsid?
2010. aug. 1. 21:09
 2/58 A kérdező kommentje:
Direkt nem kocsival megyek, mert akkor nem vagyok olyan közegben ahol csajok is vannak, akkor nem tud leszólítani egy sem.
2010. aug. 1. 21:11
 3/58 anonim ***** válasza:
74%
hát b*sszus, miért várod el, hogy valaki csak úgy leszólít egy buszon?? nem is értem hogy gondolod....
2010. aug. 1. 21:12
 4/58 anonim ***** válasza:

És ha valaki elutasít, akkor jön akövetkező, nem kell egyből letörni...Akkor látom még sincs túl sok önbizalmad , ha ilyenek miatt aggódsz, hogy kikosaraznak.Tudod a legtöbb nőcsábászt nem érdekli, ha egy csaj kikosarazza.

Azt viszont várhatod egy darabig, hogy egy lány szólít le.De mindenesetre sok sikert hozzá;)

2010. aug. 1. 21:12
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
Most te viccelsz ugye?Ennyire kretén már senki sem lehet.Nyugtass meg könyörgök hogy viccelsz és ennyire sötét emberek nem léteznek.
2010. aug. 1. 21:13
 6/58 anonim ***** válasza:
100%
ez egy vicc:D:D
2010. aug. 1. 21:13
 7/58 anonim ***** válasza:
Te csak megakarsz felelni másoknak, valójában súlyos önbizalomhiányban szenvedsz.
2010. aug. 1. 21:14
 8/58 anonim ***** válasza:
100%

A LÁNYOK UGYANEZT ÉRZIK, mi van ha elutasít?

De az a helyzet, hogy a FIÚ DOLGA kezdeményezni, és udvarolni. NEM FORDÍTVA.

Úgyhogy nyugodtan csak várogassál nyugodtan, ha ennyi kockázatot nem vagy képes bevállalni, magadnak köszönheted hogy egyedül öregszel meg!

A külső nem minden, tettek is kellenek... nem fog az öledbe hullani semmi sem!

2010. aug. 1. 21:14
 9/58 anonim ***** válasza:
nem ,nagyon sok férfi ilyen még most tudjátok meg korán csajok!
2010. aug. 1. 21:15
 10/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy nagy T-rex
2010. aug. 1. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!