Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog leszólítani egy lány?
Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.
Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!
Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.
hát persze hogy fog valamit tenni :D
megpróbálok felhozakodni a saját példámmal. én olyan fajta vagyok aki (sajnos, mert utálom ezt a szokásomat) amíg még nem derült ki mik a közös témák, addig észre sem veszem de magamról beszélek. sokat. haha. de komolyan.
Tenni akarok valamit, segítenétek?:)
Belátom, hogy eddig rosszul gondoltam hogy majd egy lány leszólít.A női jeleket nagyon nem tudom értelmezni, nem hiszem hogy aki szemez velem annak tényleg tetszek.Én milyen jeleket adhatnék?
Nem vagyok nagyképű, nekem csak az nem tetszik hogy a nők ezek szerint többet érnek mert ők megtehetik hogy várják a sült galambot, én nem.
Bocs ha hülyeségeket írok, de béna vagyok az ilyen dolgokban, senkivel nem tudok ilyenekről beszélgetni, tanulni.
értem.
sajnos amúgy nekem sincs tapasztalatom. még nem volt kapcsolatom.
de.
amikor tetszett egy fiú, és a suliban egész nap csak róla áradoztam, naszóval ez volt tavaly meg most idén, (mostanában nem láttam) akkor valahogy megéreztem hogy érez valamit irántam és tényleg elkezdett velem szemezni meg ilyenek, hátrafordult mintha valakit keresne, de a tekintete az enyémet kereste... meg ilyenek. néha rámmosolygott. volt hogy teljesen elvesztettem a fejemet és miközben beszélgettem egy bnőmmel vele össze-össze nevettem szóval tudtam hogy tetszem neki. szerintem ezt egy nő megérzi. nem tudom.
Tehát akkor ha szemez velem és mosolyog nyerő vagyok nála?Mert ezek szerint nagyon sok lánynak tetszem, ez így eléggé hihetetlen.
Volt olyan is hogy felszálltam a buszra, és legelöl ült egy csaj, összeakadt a tekintetünk, aztán mosolygott, én leghátulra mentem, és ő amikor leszállt egészen a hátsó ajtóig jött, pedig le tudott volna szállni középen vagy elöl, és szemezett velem és mosolygott, ezek szerint neki is tetszettem és csak miattam jött volna hátra?
nem tudom azért ennyire nincs meg a véleményem bocsi :D megpróbálom elképzelni...
belegondoltam a helyzetbe és ha tetszel neki akkor simán hátramegy csak azért. szerintem. (végeset hogy ki akart kezdeni veled de ez nem történt meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!