Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.

Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!

Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.

2010. aug. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

De én nem vagyok ronda!És nagyképű sem ,szerintem a nők nagyképűek, mi az hogy nem érdemlem meg?:D

Ő megérdemel engem ha semmit nem tesz értem?

Tegyen már ő is valamit ne csak én, elvégre egy párkapcsolat 2 egyenrangú félről szól nem arról hogy a pasi kiszolgálja a nőt.

2010. aug. 1. 21:56
 32/58 anonim ***** válasza:
megint uccsi vagyok :D még annyit, hogy előzőleg írtad kedves kérdező, hogy valami ilyesmi: ti talán örülnétek neki ha megalázni? miért, a lányok ugyanezt érzik, semmivel sem alárendeltebbek mint a férfiak. hogyha te visszautasítod őket, az nekünk is éppoly "megalázó" hogy a szavaiddal éljek.
2010. aug. 1. 21:57
 33/58 anonim ***** válasza:
A kapcsolat két egyenrangú félről szól. Na nehogy már. Te ezt bevetted?
2010. aug. 1. 21:58
 34/58 A kérdező kommentje:

De én nem tudom őket visszautasítani mivel nem próbálkoztok, akkor hogy utasítanám vissza?

Csak a nők tudnak megalázni engem én nem őket, és nem is akarom.

2010. aug. 1. 21:58
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

nem. te félreérted. ne a nő dolga legyen már hogy felkeltse a férfi érdeklődését!

(bocs, nem azért mondtam hogy ronda vagy, azt csak úgy általában használtam mind1)

a férfi vezet, és a nő dolga hogy eldöntse, követi-e.

nyugi, nem halsz bele ha leszólítasz egy nőt!! nyugi, ez után is lesz a nőnek épp elég dolga. nyugi, nem mindent a férfi csinál.

2010. aug. 1. 22:00
 36/58 A kérdező kommentje:
És majd kapok visszaigazolást hogy tetszem neki?A csaj is tenni fog valamit vagy csak tőmondatokban válaszol ha kérdezem?
2010. aug. 1. 22:02
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt a nagy megfelelési vágy miatt szär lehet a kisugárzásod és ezt megérzik rajtad. Más kérdés, hogy írtad, rendszeresen kapsz női jeleket (a legtöbbet valószínűleg észre sem veszed), ezeket tanuld meg felismerni és értelmezni. Ha nincs önbizalmad, először szólíts meg ilyen lányokat.

Amúgy hogyan is tudna elutasítani egy vadidegen ember, aki kb. 5 másodperce ismer és semmit se tud rólad? Ez önmagában fizikai képtelenség.

38/58 anonim ***** válasza:

Még mindig nem tudlak feldolgozni, nem értem hogyan gondolkodsz.

Most akkor mit akarsz tenni? Várni a sült galambra, vagy cselekedni?

Ez a két lehetőség áll előtted.

39/58 anonim ***** válasza:

vagy

küldj egyértelmő jeleket a kiszemelt nő felé, és ha egyértelműen viszonozza azokat, akkor próbálkozhatsz nála.

40/58 anonim ***** válasza:
Uhh de nagyra van magával valaki. Gondolom még egy mosolyt is szépen kéne kérnie tőled a kiszemelt lánynak...
2010. aug. 1. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!