Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog leszólítani egy lány?

Figyelt kérdés

Egy csomó mindent csináltam, hogy jól nézzek ki, új ruhák, új frizura, és sportoltam is hogy vonzó legyek a nők számára, és most buszozok mindenfelé és várom hogy lányok ismerkedjenek velem, de eddig semmi.nem értem mi van velük, pedig sokat törődtem a külsőmmel direkt ezért.

Én nem akarok velük ismerkedni, kezdeményezni, mert benne van a pakliban hogy elutasít valaki, engem pedig ne utasítson el senki!

Nem viselném el hogy ennyi igyekezet és befektetett energia után valaki elutasítana, az totális kudarc lenne.

2010. aug. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Tudod, nem a külső a lényeg.
2010. aug. 1. 21:17
 12/58 A kérdező kommentje:
De figyeljetek, én sokat dolgoztam hogy jól nézzek ki, ennyit csak megérdemelnék hogy legyen egy barátnőm nem?Vagy túl sokat kérek?Engem az nem érdekel hogy a férfi dolga...nem fogok csajozni mert ha elutasít valaki akkor égek egy hatalmasat és kiderül hogy nem vagyok neki elég jó, holott sokat dolgoztam hogy jó legyek.Én egyszerűen nem tudom elfogadni hogy elutasítson engem valaki, így aztán várom hogy akinek tetszek csaj majd leszólít, de eddig semmi, lehet hogy nem tetszem egy csajnak sem?
2010. aug. 1. 21:18
 13/58 anonim ***** válasza:
a külső számít, elvégre az alapján mész oda valakihez, és ha nem tetszik hogy csókolnád meg vagy feküdnél le vele???
2010. aug. 1. 21:19
 14/58 anonim ***** válasza:
Dolgozz még pár évet
2010. aug. 1. 21:22
 15/58 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon gááz vagy,sorry...

Tudod nem arról szól az ismerkedés,hogy egy pasi leszólít egy nőt vagy fordítva...

Nem kell ajtóstul rontani a házba.Először csak nézd a lányt,mosolyogj rá,próbálj szemezni veled.Látni fogod,hogy ha bejössz neki,mert akkor szemez veled,ő is mosolyog:)

Na akkor fogd meg magad és menj oda hozzá.Ne azt várd,hogy a sültgalamb a szádba repüljön.

Mellesleg vannak lányok,mint pl. én is akik nem igazán szeretnek kezdeményezni.Én sem szeretek.Vagyis ha tetszik valaki próbálok szemezni vele,rámosolygok,gyakran nézem őt,de nem megyek oda hozzá.

15/L

2010. aug. 1. 21:22
 16/58 A kérdező kommentje:

Szoktak velem szemezni meg mosolyogni rám, elég sokan, de ez félreérthető, mert lehet hogy csak úgy néz, vagy azért mosolyog mert jó kedve van, ezek nem egyértelmű jelek, ha tényleg tetszenék nekik akkor odajönnének.

Nem hiszem el, mi kell még nektek lányok?Több száz ezer forintot elköltöttem hogy megfeleljek nektek de ti le sem sz*rtok engem.

2010. aug. 1. 21:24
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
cimbi így ne is reménykedj,el kell hogy szomorítsalak de nem lesz nőd!ébredj fel!
2010. aug. 1. 21:24
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

mekkora gyökér vagy....

amúgy meg szerintem ez egy kamu kérdés.... ekkora hülye csak nincs a világon...

2010. aug. 1. 21:26
 19/58 anonim ***** válasza:

Egy csomó mindent csinálok reggelente, frizura, smink, mindig szép ruhákban járok, hogy vonzó legyek a pasik számára, minden nap buszozom, és várom, hogy a pasik leszólítsanak, de semmi. Pedig semmi baj a külsőmmel! És nem akarok kezdeményezni, mert félek, hogy elutasítanak, engem pedig ne utasítson el senki!

Nah, akkor most minden második csaj is ezt írja ki? szerintem ez már szánalmas, már ne haragudj. Mégis mit vársz, h odamegy hozzád egy csaj és leszólít? aztán két mondatot sem bírsz kinyögni, mert zavarban vagy? hát nem tudom, de szerintem próbáld meg az önbizalmadat növelni, vagy keress fel szakembert.

18/L

2010. aug. 1. 21:26
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

"Engem az nem érdekel hogy a férfi dolga..."

Akkor nem lesz barátnőd, hiába erőlködsz a külsőddel.

Az, hogy a férfi dolga kezdeményzeni, nem csak azt jelenti hogy NEKED kéne odamenned, hanem egyúttal azt is, hogy a nők NEM FOGNAK hozzád odamenni, mert arra várna hogy te tedd ezt.

Ezt fogd fel.

2010. aug. 1. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!