Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy introvertált lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy introvertált lánnyal találkozom. Mire figyeljek? Mit szabad, mit nem?

Figyelt kérdés

Szeretném ha nagyon jól alakulna, van olyasmi amire figyelnem kell? Mi a helyzet az olyanokkal, mint a csók, meg az érintések? Első alkalommal ilyen személy esetében hogyan érdemes közeledni anélkül, hogy ráijesztenék, vagy bármi ilyesmi?

Az nyilvánvaló, hogy nyugis helyre érdemes elvinni, de ha bizonytalan minden tekintetben, hogyan kezeljem őt? Hogyan legyek határozott és megfontolt anélkül, hogy véletlenül ráerőltetnék valamit, amit nem akar?

Köszönöm előre is.

2020. jún. 15. 01:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%
Randi, szerelem, szex szempontjából az introvertáltság nem mérvadó. Ugyanúgy vágyik azokra a pozitív dolgokra, mint az extrovertált, csak nehezebben beszél róla, nehezebben kezdeményez, nehezebben nyílik meg. Jobban oda kell figyelned a metakommunikációra, a testbeszédre, mert kevesebb verbális visszajelzést kapsz, de ez nem jelenti azt, hogy nehezebb meghódítani. Azt sem, hogy érzékenyebb, mint egy átlagos vagy extrovertált. (Biztos ismered a mondást: Alamuszi macska nagyot ugrik.)
2020. jún. 15. 07:21
 12/40 anonim ***** válasza:
92%

Van egyáltalán az utolsón kívül bárki más a kommentelők közük,aki maga is az vagy legalább ismer közelebbről inteovertalt embert ? Annyit jelent,hogy néha az ember jobban élvezi a saját társaságát egy nagyobb csoportenal,és szívesen van egyedül is,mert úgy is jól érzi magát. Nem azt,hogy bizonytalan,bizalmatlan és nem tud kapcsolatot teremteni. Aki ilyen,annak kötődési problémái vannak nem pedig introvertalt:D

21 introvertalt N

2020. jún. 15. 08:21
 13/40 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ez most randi lesz?

Ha eleve úgy állsz hozzá, mint egy titokzatos másik faj egyedéhez, vagy mint egy géphez, amihez használati útmutatót kell alkalmazni, az már nem jó. Ő is csak egy ember. Mindenkinek máshol vannak a határai, a visszahúzódóakra sem lehet sablont húzni, ugyanúgy figyelemmel kell kitapasztalnod, mint bárki másnál.

Azt tudom javasolni, amit mindenkinek minden randira: ne levenni akard a lábáról, hanem kapcsolódni hozzá, és ne csak lerohand a saját elképzeléseid szerint, hanem figyelj rá és a reakcióira.

Nyilván alapból próbálsz majd minél közelebb kerülni hozzá. Így normális, nem kell karót nyelten üldögélned tőle 3 méterre, míg oda nem szólít magához (persze gondolom nem az első percekben karolod át és kezdesz az arcába beszélni két centiről...szóval érted...).

Aztán úgyis látod majd rajta, hogy mi van. Távolságot tart, messzebbre húzódik tőled, hátradől? Örül a közelségednek, feléd fordul, hozzád hajol? Szorong? Oldott? Kimért? Nyitott? Ha közelebb kerülsz hozzá, vagy hozzáérsz, boldogan elmosolyodik, élvezi, vagy kellemetlenül érzi magát, sok neki, megfagy, megriad, elhúzódik? Csillogó szemmel, vigyorogva bámul téged, vagy feszültnek tűnik, és úgy látod, hogy "máshol jár"?

Szerintem korai az első randin a csók, de lehet, hogy ez csak az én elképzelésem. De ha úgy érzed, hogy máris odavagytok egymásért és mindketten nagyon vágytok arra a csókra (még egyszer: látszani fog rajta), akkor hajrá!

2020. jún. 15. 08:33
 14/40 anonim ***** válasza:
90%
Mindig hagyj neki menekülési utat. Sose szorítsd sarokba!
2020. jún. 15. 09:08
 15/40 anonim ***** válasza:

12-es én is intro vagyok és ráadásul demiszexuális is. 8,9,10-es válaszoló vagyok.

Én csak leírtam, hogy attól még, hogy vágyik ilyen dolgokra, de ha sietteti a másik a dolgokat, akkor csak azt fogja érzékelni, hogy távolodni fog. A tisztelet nagyon fontos, ha ez nem ösztönösen jön akkor felejtős az egész, mert az intro sem hülye, nem fogja mondani, de olvasni fogja több mindenből.

2020. jún. 15. 09:32
 16/40 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező az intro nem ezt jelenti! Nem zárkózottak vagyunk, hanem szeretjük a csöndet, mi nem egyszerűek vagyunk hanem összetettek, bonyolultak ilyen téren az extrovertáltal ellentétben. Szeretjük a nyugalmat, a csöndet, a természetet így tudunk töltődni. Szeretünk időnként egyedül lenni a kuckónkban. Bizonytalanságot csak akkor érzünk, ha valamit nem értünk, de ez nem a mi bizonytalanságunk, hanem a körülöttünk lévő helyzetek bizonytalanságát érzékeljük, és azt nem szeretjük, az fusztrál minket olyankor általában morcos a fejünk. Helyzet adja hogy teremtünk kapcsolatot, pl. aki nagyon nagyon szimpi és látjuk hogy mi is és kezdeményez, akkor gyorsan nyitunk, van mikor mi is kezdeményezünk, pl. ha valakinek segítségre van szüksége. Szóval a nagyon szimpikkel egész egyszerűen teremtünk kapcsolatot, de tényes való, hogy vannak olyan helyzetek amikor nehezebben teremtünk kapcsolatot az emberekkel.
2020. jún. 15. 09:41
 17/40 anonim ***** válasza:
88%
De ez is helyzet adja, hogy nyitunk, mert ha nem érünk rá, vagy netalántán megvisel fizikálisan az időjárás vagy egyéb ilyen okok, akkor minél előbb menni akarunk, és azt mondjuk félreértheti a másik, és zárkózottságnak könyvelheti el, pedig csak nem értünk rá, vagy nem akartunk egy szar közérzettel ijesztegetni a másikat, mert az nekünk is kellemetlen lenne és minél előbb friss levegőt akarunk szívni, mert az mindig segít. Ezzel még javítanám amit írtam 15-ös és 16-os vagyok.
2020. jún. 15. 09:45
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
14-es jól írja, nem szeretjük ha megszorítanak minket, mármint ha szűk helyre szorulunk, sőt azt se ha két ember között kell menni, fusztráló, maximum akkor nem ha kedvelem a két embert. Szóval szeretjük a nagy teret, és ha kedvelünk valakit úgyis a közelébe húzódunk. Nem szeretünk a tér közepén lenni középpontban lenni, egy nagy térbe ha azt vesszük észre hogy mi állunk középen csak akkor minél előbb a kör kivülső részére próbálunk evezni.
2020. jún. 15. 09:55
 19/40 anonim ***** válasza:
76%
Vagy legalábbis az egyik embert kedveljük, akkor is képesek vagyunk két ember között menni. De akkor azért látszik rajtunk hogy fusztrált a fejünk. Ezt javítanám előző vagyok.
2020. jún. 15. 09:56
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Még azt hozzá tenném, hogy a "kínos csönd" jelenségét kicsit máshogy kell értelmezni az intróknál általában. Nem feltétlenül kínos, sőt. Ha pl természetben sétáltok, akkor ne erőltesd feltétlenül a beszélgetést, szeretünk szemlélődni és jó, ha ebben valaki partner.

Meg ha olyan helyen vagytok ahol sok ember van, és látod rajta egy idő után, hogy fészkelődik, kényelmetlenül érzi magát, esetleg kéri, hogy legyen vége a rabdinak, akkor azt ne értékeld kudarcként, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez miattad van, valószínűbb, hogy csak kimerült a "szociális akksi"

2020. jún. 15. 10:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!