Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált lánnyal találkozom. Mire figyeljek? Mit szabad, mit nem?
Szeretném ha nagyon jól alakulna, van olyasmi amire figyelnem kell? Mi a helyzet az olyanokkal, mint a csók, meg az érintések? Első alkalommal ilyen személy esetében hogyan érdemes közeledni anélkül, hogy ráijesztenék, vagy bármi ilyesmi?
Az nyilvánvaló, hogy nyugis helyre érdemes elvinni, de ha bizonytalan minden tekintetben, hogyan kezeljem őt? Hogyan legyek határozott és megfontolt anélkül, hogy véletlenül ráerőltetnék valamit, amit nem akar?
Köszönöm előre is.
Van egyáltalán az utolsón kívül bárki más a kommentelők közük,aki maga is az vagy legalább ismer közelebbről inteovertalt embert ? Annyit jelent,hogy néha az ember jobban élvezi a saját társaságát egy nagyobb csoportenal,és szívesen van egyedül is,mert úgy is jól érzi magát. Nem azt,hogy bizonytalan,bizalmatlan és nem tud kapcsolatot teremteni. Aki ilyen,annak kötődési problémái vannak nem pedig introvertalt:D
21 introvertalt N
Akkor ez most randi lesz?
Ha eleve úgy állsz hozzá, mint egy titokzatos másik faj egyedéhez, vagy mint egy géphez, amihez használati útmutatót kell alkalmazni, az már nem jó. Ő is csak egy ember. Mindenkinek máshol vannak a határai, a visszahúzódóakra sem lehet sablont húzni, ugyanúgy figyelemmel kell kitapasztalnod, mint bárki másnál.
Azt tudom javasolni, amit mindenkinek minden randira: ne levenni akard a lábáról, hanem kapcsolódni hozzá, és ne csak lerohand a saját elképzeléseid szerint, hanem figyelj rá és a reakcióira.
Nyilván alapból próbálsz majd minél közelebb kerülni hozzá. Így normális, nem kell karót nyelten üldögélned tőle 3 méterre, míg oda nem szólít magához (persze gondolom nem az első percekben karolod át és kezdesz az arcába beszélni két centiről...szóval érted...).
Aztán úgyis látod majd rajta, hogy mi van. Távolságot tart, messzebbre húzódik tőled, hátradől? Örül a közelségednek, feléd fordul, hozzád hajol? Szorong? Oldott? Kimért? Nyitott? Ha közelebb kerülsz hozzá, vagy hozzáérsz, boldogan elmosolyodik, élvezi, vagy kellemetlenül érzi magát, sok neki, megfagy, megriad, elhúzódik? Csillogó szemmel, vigyorogva bámul téged, vagy feszültnek tűnik, és úgy látod, hogy "máshol jár"?
Szerintem korai az első randin a csók, de lehet, hogy ez csak az én elképzelésem. De ha úgy érzed, hogy máris odavagytok egymásért és mindketten nagyon vágytok arra a csókra (még egyszer: látszani fog rajta), akkor hajrá!
12-es én is intro vagyok és ráadásul demiszexuális is. 8,9,10-es válaszoló vagyok.
Én csak leírtam, hogy attól még, hogy vágyik ilyen dolgokra, de ha sietteti a másik a dolgokat, akkor csak azt fogja érzékelni, hogy távolodni fog. A tisztelet nagyon fontos, ha ez nem ösztönösen jön akkor felejtős az egész, mert az intro sem hülye, nem fogja mondani, de olvasni fogja több mindenből.
Még azt hozzá tenném, hogy a "kínos csönd" jelenségét kicsit máshogy kell értelmezni az intróknál általában. Nem feltétlenül kínos, sőt. Ha pl természetben sétáltok, akkor ne erőltesd feltétlenül a beszélgetést, szeretünk szemlélődni és jó, ha ebben valaki partner.
Meg ha olyan helyen vagytok ahol sok ember van, és látod rajta egy idő után, hogy fészkelődik, kényelmetlenül érzi magát, esetleg kéri, hogy legyen vége a rabdinak, akkor azt ne értékeld kudarcként, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez miattad van, valószínűbb, hogy csak kimerült a "szociális akksi"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!