Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált lánnyal találkozom. Mire figyeljek? Mit szabad, mit nem?
Szeretném ha nagyon jól alakulna, van olyasmi amire figyelnem kell? Mi a helyzet az olyanokkal, mint a csók, meg az érintések? Első alkalommal ilyen személy esetében hogyan érdemes közeledni anélkül, hogy ráijesztenék, vagy bármi ilyesmi?
Az nyilvánvaló, hogy nyugis helyre érdemes elvinni, de ha bizonytalan minden tekintetben, hogyan kezeljem őt? Hogyan legyek határozott és megfontolt anélkül, hogy véletlenül ráerőltetnék valamit, amit nem akar?
Köszönöm előre is.
Én is kiegészíteném a továbbiakat, hogy alapból nem vagyunk túl beszédesek, írni viszont tudunk. Nehezebben fogalmazunk meg dolgokat, van hogy egyszerű dolgokat is, ami nem jelenti azt, hogy nem tudjuk.
Beszélgetésnél szeretjük a spontán beszélgetést, és nem szeretünk feleslegesen fecsegni, vagy azt sem szeretjük, ha ránk terhelik a beszélgetés fonalának a vezetését, lehet vezetjük, de érezni fogja az illető,hogy váltania kell, ha azt akarja, hogy tovább folytassuk ettől függetlenül, ha zavarban vagyunk lehet fecsegünk, de nem jellemző ránk. A zajos hely energia fecsérlős és szívó számunkra, mivel EQ ügyileg igen zenzitívek vagyunk. Én speciel nem tudnám elképzelni, hogy amíg nincs meg a bizalom, és nem ismert meg jobban a másik, hogy étterembe vagy kávézni beüljek vele a kisbüfébe vagy az étterembe. Valami nyugodt, de forgalmas helyen való séta vagy padon való beszélgetés vagy pl. állatkert szerintem jó randi helyszín. Én speciel az állatkerti első randinak örülnék. Szóval ha ismered a lányt valamennyire már, hogy miket kedvel akkor ez alapján egyszerűbben tudod megválasztani a randi helyszínt.
Tessék, egy kis segítség az introvertált emberekhez. Írtam többet, de kitorolte a rendszer. Látod, még ebben sem segít nekünk, introvertáltaknak. 😄 Én férfi vagyok, tehát mellőzzük a priviket férfiaktól!
Jók amiket 23-as linkelt nem olvastam el még mindet, de nem mindegyik introra vonatkozik vmelyik az INFJ személyiségtípust mutatja be. Amúgy köszönöm én intro vagyok demiszexuális és INFJ. Szóval egy igen bonyolult kombó a kívülálló embereknek. De nagyjából ilyeneket gondolhatnak rólam, általában nem azt ami valójában vagyok.
Amúgy egy szóban az intro befelé éli meg az érzéseit, az életét, az extro kifelé. Ez a lényege ennek a két fogalomnak egy szóban.
Nem túl beszédes? Ne hülyüljünk. Magabiztos, beszédes introvertált vagyok. Tudok beszélni az emberekkel, viccelődöm és nevettetek, de ha választani kell, inkább itthon vagyok magammal.
Attól, hogy introvertált vagy, nem lesz minden tulajdonságod az introvertáltság jele.
Az INFJ és az INFP és az INTJ három külön személyiség típus.
INFP- Gyógyító
INFJ- Tanácsadó, védőügyvéd
INTJ- építész
27-es a személyiség is meghatározza az introvertáltságot és a múltbeli tapasztalatok is. Mint írtam én nem vagyok beszédes típus, de én alapból ilyen vagyok, írni viszont nagyon jól tudok, nekem az ujjaim fecsegnek ezerrel, de tudok sokat beszélni is és kacagtatni nagyon ha már bízok és érzem hogy elfogadtak magyarán szólva jól érzem magam a masik társaságában. INFJ vagyok, gyerekként sem voltam beszédes mert feleslegesen nem szerettem fecsegni es mert nem mindent értettek ami nyilvánvaló volt mert idonkent nem ugy sikerul fogalmaznom ahogy bennem van. Vagy kiforgatták azt amit mondtam vagy krealtak egy teves kovetkeztetest arrol amit gondoltam de a valosagban ha tudnak hogy mire gondoltam valojaban mosolyogtak volna egy jot hogy mennyire felreertettek de kb nagyjabol kitalalom, hogy mire gondolhat a masik a viselkedesukbol. Pl. Ha valaki elé teszek egy tejfolt vagy joghurtot akkor neki csak egy tejföl jut eszébe, nekem meg a joghurt keszitő jut eszembe ami a bakancslistámon van. Két ellentétes es köze nincs hozzá gondolat. Vagy a paradicsompüréről nekem a majd megtermelt paradicsomom lebeg a szemeim előtt. Én speciel nekem a bolt is olyan mint egy aszisztens android alkalmazas, mert idonkent egyszerubb igy mintha mindig elovennem a mobilt vagy bealitanam hogy csipogjon hogy olvasnom kene igy élvezetesebb mozgasban kifejezni es kodolt képben kifejezni mivel szeretnék a napokban foglalkozni, nagyon motíváló élmény tanulas és jó emlékeztető, legalábbis nekem. Van hogy direkt a kutya macska kaja részleg soron megyek es sok ember szerintem nem is erti hogy miert ragaszkodok mindig ahhoz az útvonalhoz, hát azért mert időnként ha fáradt vagyok nagyon, elfelejtem hogy én ezzel is szeretnék foglalkozni. És így biztos nem felejtem el. Mert így emlékeztetem és motíválom magam hogy a Brehm Állatok világának az olvasását kell folytatnom vagy rajzolni szeretnék pl lovat es tudnam sorolni. Az állat a kulcsszó és az android alkalmazás ez esetben az állateledel sor a boltba. Na ezért írtam hogy egy INFJ-t megérteni zseniség. 🙂 De egy időbe azért mentem ott mikor fáradt voltam hogy nehogy elfelejtsek hajat mosni mert állatok voltak a samponom dobozán. Vagy ha testvérem elmondta hogy milyen napunk volt es megegyezett azzal amit en mondtam volna gyerekkoromba, akkor csak annyit mondtam hogy ő már elmondta és csöndbe konstatáltam hogy milyen jó pihiztetni a szám.
Szóval randinál nem árt ezeket a dolgokat is tudni, hogy személyiségtípus, egyedi jellemzők etc.
Ja és még véletlenül se faggasd számára nem első randis kérdésekrő, ahhoz bíznia kell, hogy megnyíljon. És nehogy félreértsd nem xxx kérdésre gondoltam.
Ahogy azt sem szeretjük ha ismeretlenül letepernek minket pláne randin hogy ilyen és olyan programon voltam az exemmel című beszámolókkal vagy ilyen jellegű kérdésekkel. A randi azért randi mert két ember randija és nem két ember múltbeli többed magával való randija.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!