Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan sráccal, aki tikkel?
Konkrétan mit csinál?
Ha amúgy jó fej, akkor szerintem nem vészes. Sőt Lehet hogy pont a törődés hiányzik neki és attól jobban lesz.
Az én exférjem tikkelt. Egy idö után már nagyon zavart, mert mások is kérdezgették, hogy miért rángatja mindig a szemét. Nem is maga a tikkelés zavart, hanem az, hogy nem foglalkozott vele, nem ment el orvoshoz, meg hogy engem próbált az egész családja hülyének beállítani, mert hogy csak szemüveg kell neki.
Nem járnék még egyszer olyannal, aki tikkel.
Őszintén szólva nem.
Habár nem tudok sokat a témáról, a tikkelés az én fejemben az idegi gyengeséggel kapcsolódik össze.
#3: semmi köze az ideggyengeséghez.
Inkább te vagy gyenge az ismereteidet tekintve.
6
Az esetek 90%-ában a tikkelős ismerőseimnek egyéb idegi problémáik is voltak.
Teljesen mindegy amúgy. Egyszerűen taszító asszociációkat kelt bennem és pont.
#7: Te is járhatsz még így, bizonyos betegségeknek lehet kísérő tünete.
Pl a Stevens-Johnsons Szindrómának is, aminek semmi köze az ideggyengeséghez!
Nem tudom, neked hogy esnének az ilyen kijelentések, amiket te teszel.
8
Jaj hagyjuk ezt az érzékenykedést.
Nem az utcán nyomultam egy tikkelő ember arcába, hogy elmondjam, taszít, hanem válaszoltam egy erre irányuló kérdésre. Ha nem tetszik, lehet nyavajogni, de nem az én problémám.
#9: remélem, így fogsz járni te is.
Rosszindulatú, gonosz "ember" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!