Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek járnátok enyhén down-szindrómás sráccal?
Figyelt kérdés
Vagy esélytelen így szép barátnőt találni?2020. dec. 6. 16:51
2/13 anonim válasza:
Attól függ. A down szindróma rengeteg egyéb szervi bajjal jár, az alapvetően nagyon markáns külső jegyek és a szellemi képességek különböző mértékű gyengesége mellett.
Tehát, ha jól észrevehető külső jegyeket hordoz, szellemi sérült (akkor is ha enyhe) és/vagy gyógyíthatatlan, az általános életvitelére kiható szervi problémái vannak, akkor nem.
Egy enyhe aspergeressel sokkal előbb kezdenék.
Emellett, ha kezdenék is vele, el kéne fogadnia, hogy mesterségesen lesz gyermekem, mert nem kockáztatom, hogy az érintettsége miatt down-os legyen a gyerek.
3/13 anonim válasza:
Nem. Pedig én nem is vagyok szép.
5/13 anonim válasza:
Nem. Aki mást mond az még nem látott down kórost...
6/13 anonim válasza:
Láttam már többször. Mindegyiküknek egyformán jellegzetes arca és hízásra hajlamos teste ven.
7/13 anonim válasza:
Mit jelent, hogy enyhén? Vagy down-szindrómás, vagy nem.
Amúgy is, rengeteg féle downos van, kezdve a ""normáltól"" középsúlyos értelmi fogyatékosig.
8/13 anonim válasza:
Keressél down-szindrómás barátnőt, kérdező.
9/13 anonim válasza:
Szinte senki. Csak hozzá hasonlóval kb
10/13 Sunshinedoll válasza:
Valaki vagy Down-szindrómás vagy nem, olyan nincs, hogy "enyhén".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!