Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden nőnek csak a vékony és sportos testalkat jön be? Vagyik melyik az ami szerintetek az etalon?
Figyelt kérdés
Sportos alatt azt értem, hogy kockahas és szálkás, látványos izomzat. Kiváncsiságból tettem fel a kérdést mert nagyon sok véleményt hallottam már amit az utca emberétől kérdeztek. Értelemszerűen nőktől várok elsősorban kommentet de férfiaktól is jöhet saját tapasztalat alapján.ma 08:39
2/15 anonim válasza:
Nekem sosem jöttek be a vékony, szálkás férfiak. Nagyjából ez az ideálom, és a pasim is így néz ki:
Sportos, de nem az a tipikus “száraz” testalkat, amelyen az összes izomcsoport, csont és ér kiszúrja a szemed.
4/15 anonim válasza:
Engem pont hogy a vékony taszít. Ha már izmos akkor kigyúrt legyen.
5/15 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom hogy sokaknak tetszik az atletikus, valami ilyesmi. Nem nagyon vékony, és nem is ennyire durván jönnek ki az izmok ha nem pont edzés után van, de azért fitt:
6/15 anonim válasza:
Nekem nem a sportos, nekem a mackósabb férfiak, a férjem is ilyen testalkatú. Szerintem általásnosítani nem lehet, ahány nő annyi ízlés. :)
7/15 anonim válasza:
#5 na nekem ez az alkat az ideál :) Én is kondizós, formás lány vagyok, nekem ez jön be legjobban. A párom meg az exem is hasonlóan izmosak voltak vállban (kockahasa egyiknek sem volt, de az nem baj), csak az exem magas vékonyabb, a párom alacsonyabb, izmosabb. Mindkét verzió bejövős nekem, lényeg, hogy izmos legyen.
9/15 anonim válasza:
Nekem a nagyon kidudorodó mellizom nem tetszik. A láb fenék hát is legyen izmos meg a has, ne csak felül, vagyis felül ne jobban.
10/15 anonim válasza:
Nekem a sportos test tetszik, amivel látszik, hogy foglalkozik az adott férfi, de nem ez köti le az idejének nagyrészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!