Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony lány vagyok, úgy érzem ez hátráltat az ismerkedésben. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak én vagyok szerencsétlen?
Figyelt kérdés
júl. 21. 17:52
2/14 anonim válasza:
Barátnőm is vékony, eléggé vékony és nekem tetszik. Ahogy látom másnak is, szóval nem vagyok egyedül...
Lehet másban keresném a problémát. Persze látni kéne téged, de amúgy némi önbizalom az esetek többségében mindig beválik.
4/14 anonim válasza:
Tapasztaltam, DE nekem az arcom/fejem is ronda. Most, 33 évesen már nem vagyok túl vékony, csak simán vékony (170 cm, 58 kg), de ugyanolyan sikertelen, nem kelendő, láthatatlan vagyok, mint 2 évvel ezelőttig, amikor még 50 kg sem voltam. Nem lehet tudni, hogy ha szép lett volna az arcom, akkor hogy alakult volna azzal az alkattal.
6/14 anonim válasza:
Konkrétan?
Milyen magas, hány kg vagy?
Miben mutatkozik meg a hátráltató hatása?
7/14 anonim válasza:
Nem kell provokálni a túlsúlyos többséget. Kőztudott, hogy a vékony lányok a legkeresettebbek a párkeresési "piacon", akármilyen anorex lehet egy csaj, a palik csorgatni fogják a nyálukat, míg szegény telt lányok max. a selejt/elvált gyerekes apukák közül mazsolázshatnak... Szóval a jellemeden dolgozz, mert kizárt, hogy a tested a sikertelenséged oka.
8/14 anonim válasza:
Imádom a vékony nőket! Nekem nincs olyan hogy túl vékony!..
Nehezen tudom elképzelni hogy ez hogy tudna hátrány lenni..
9/14 anonim válasza:
Szerintem is a legjobbak a vékony nők.
Nekem is kamugyanús a kérdés...
10/14 anonim válasza:
Jók bizony csak hatalmas a barlang odalent😬 Legtöbb vékony nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!