Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl vékony lány vagyok, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl vékony lány vagyok, úgy érzem ez hátráltat az ismerkedésben. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak én vagyok szerencsétlen?

Figyelt kérdés

júl. 21. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

#11 Hatalmas barlangba, hatalmas bunkósbottal kell menni! Jah hogy az már nincs?!....

Sorry 😅

júl. 22. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Ahová az öklöd beszalad mehetsz te nagy faxxal, nem leszel menő🤣
júl. 22. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl.a strandon levetkőzni se merek, inkább oda se megyek. A lábam pipaszár, a hátam görbe, a mellem lapos. Tinédzserkoromban belém vésődött az emiatti szégyen és bár azóta híztam egy kicsit és formásabb vagyok, rettenetesen szégyellem a lábaimat. 40 fokban is hosszú nadrágban vagyok. Kerülöm a nőies, kivágott ruhákat.
júl. 22. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor lehet menni tömegnövelőzni, popsitorna, stb... dietetikus+edzővel kezdj neki, mert hamar félre lehet siklani (ugye izom felszedése lenne a cél, az adja meg a szép nőies íves formákat, alakot. És nem a zsír. Persze izomnövekedés nincs zsírfelszedés nélkül, nem erről van szó. Csak szinten kell tartani, és helyesen, sérülésmentesen kell végezni a feladatokat, betartani az étrendet. Kell a heti 3 edzés, és 1 év legalább. Utána meg a szintentartás.
júl. 23. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!