Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos a nő szemmnek a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a nő szemmnek a férfi testalkata?

Figyelt kérdés

Randizás szempontjából de ide vehetjük a laza kapcsolatot is mennyire mérvadó hogy milyen teste van a férfinek?

Most nem a magasságot kérdezem mert 100/1 az aki ha kérheti azt kérné hogy legyen alacsonyabb nála a férfi sokkal inkább az érdekel hogy milyen a testfelépítés ideál elvárás manapság.

Mennyire jön be az ha valaki nagyon kigyurt mellé nagydarab pl (183/100kg+) vagy kigyurt viszont szálkássan 180pár/80kg körüli , vagy magasság rendben van de aputestű.

Nem szeretnék polgárpukasztást és minden tisztelettel írtam ki ezt a kérdést és azt is tudom hogy a jellem a legfontosabb, de ha egy felmérés lenne akkor milyen az ideál ?

aug. 3. 16:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Akinek a mackós tetszik az mackóssal teszi magát, akinek az izmos, szálkás az meg azzal. Nem értem miért kellett ezért kérdést kiírni amikor tök egyértelmű a válasz rá. Fogyatékos vagy kérdező?
aug. 3. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az fontos, hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom.

Nekem a nagydarab, nagyon kigyúrt test sose volt vonzó, ahogyan az sem, ha valaki túlsúlyos. A sportos, kicsit izmos test számomra az ideális (ilyesmi: [link]

aug. 3. 16:16
 3/19 anonim ***** válasza:
41%
Inkább a szálkásan izmos. Az a 85 körüli
aug. 3. 16:33
 4/19 anonim ***** válasza:
20%

1#

"Fogyatékos vagy kérdező?"

Igen szerintem az 😅

aug. 3. 16:57
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező:

Nem minden nő egyforma, de konkrétan nálam ez a sorrend:

Tetszik: szálkás

Elmegy: kigyúrt, nagydarab

Nem tetszik: apukás

Más nőnek persze lehet más véleménye.

aug. 3. 17:05
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Pont erre vagyok kiváncsi hogy a válaszolók milyen %-ban mire voksolnak csak páran agyilag nem érik el azt a szintet hogy értelmezni tudják a leírást.

Lehet hogy "fogyatékos" vagyok de az biztos hogy az 1-es és a 4-es is simán jöhet velem a "mezőnybe"..

aug. 3. 17:08
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon fontos, ezt férfiként írom. :)
aug. 3. 17:12
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Azért kiváncsi lennék azokra a nőkre akik elvárják a szálkás izmos testet ők hogy néznek ki. Mielőtt letámadnak én is sport révén izmos férfi vagyok de megfigyeltem hogy olyanok is elvárják akik szakközép tesi óta nem mozogtak sport gyanánt semmit. Ráadásul genetika az is ki hogyan tud izmosodni, általában tömegnövelés után diéta kell hogy szálkás izomzat alakuljon ki az emberek többségénél amit fent is kell tartani. Sok nő nem gondol bele ilyesmibe csak elvárások vannak sokszor irreálisak.
aug. 3. 17:16
 9/19 A kérdező kommentje:

8/

lehet hogy ez is benne van viszont nem vitázni akarok merrt attól hogy mondjuk az egyik Pufibb attól még bejöhet neki a szálkás izmos engem főképp ez érdekel hogy aki válaszol annak mi az ami bejön nem pedig az hogy ha a csaj alakja pl nem a legjobb attól neki már nem lehet bármi más.

aug. 3. 17:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Akkor gyakorlatilag ez nem kérdés egyértelmű hogy a teltebb lányoknak is többségében a 180+ szálkás férfi test jön be ugyanúgy mint a többi testalkatú nőnek.
aug. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!