Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a nő szemmnek a férfi testalkata?
Randizás szempontjából de ide vehetjük a laza kapcsolatot is mennyire mérvadó hogy milyen teste van a férfinek?
Most nem a magasságot kérdezem mert 100/1 az aki ha kérheti azt kérné hogy legyen alacsonyabb nála a férfi sokkal inkább az érdekel hogy milyen a testfelépítés ideál elvárás manapság.
Mennyire jön be az ha valaki nagyon kigyurt mellé nagydarab pl (183/100kg+) vagy kigyurt viszont szálkássan 180pár/80kg körüli , vagy magasság rendben van de aputestű.
Nem szeretnék polgárpukasztást és minden tisztelettel írtam ki ezt a kérdést és azt is tudom hogy a jellem a legfontosabb, de ha egy felmérés lenne akkor milyen az ideál ?
Nekem az fontos, hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom.
Nekem a nagydarab, nagyon kigyúrt test sose volt vonzó, ahogyan az sem, ha valaki túlsúlyos. A sportos, kicsit izmos test számomra az ideális (ilyesmi: [link]
1#
"Fogyatékos vagy kérdező?"
Igen szerintem az 😅
Kedves kérdező:
Nem minden nő egyforma, de konkrétan nálam ez a sorrend:
Tetszik: szálkás
Elmegy: kigyúrt, nagydarab
Nem tetszik: apukás
Más nőnek persze lehet más véleménye.
Köszönöm :) Pont erre vagyok kiváncsi hogy a válaszolók milyen %-ban mire voksolnak csak páran agyilag nem érik el azt a szintet hogy értelmezni tudják a leírást.
Lehet hogy "fogyatékos" vagyok de az biztos hogy az 1-es és a 4-es is simán jöhet velem a "mezőnybe"..
8/
lehet hogy ez is benne van viszont nem vitázni akarok merrt attól hogy mondjuk az egyik Pufibb attól még bejöhet neki a szálkás izmos engem főképp ez érdekel hogy aki válaszol annak mi az ami bejön nem pedig az hogy ha a csaj alakja pl nem a legjobb attól neki már nem lehet bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!